Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, ameninţat cu moartea de un deţinut închis pentru crimă

O scrisoare primită de preşedintele Klaus Iohannis a dat alarma la Palatul Cotroceni. Şeful statului a fost ameninţat cu moartea de un deţinut închis pentru crimă, la Pentitenciarul Aiud. Bărbatul ceruse o graţiere, dar solicitarea i-a fost respinsă. După ce a primit refuzul, a decis să se răzbune.

de Redactia Observator

la 17.05.2019, 20:57

Vezi și

O scrisoare primită de preşedintele Klaus Iohannis a dat alarma la Palatul Cotroceni. Şeful statului a fost ameninţat cu moartea de un deţinut închis pentru crimă, la Pentitenciarul Aiud. Bărbatul ceruse o graţiere individuală, dar solicitarea i-a fost respinsă. După ce a primit refuzul, a decis să se răzbune. 

Scrisoarea plină de ameninţări a fost expediată de la Penitenciarul Aiud, de un deţinut care era încarcerat de câteva luni.

Deţinutul care l-a ameninţat cu moartea pe Iohannis, condamnat la 15 ani de închisoare

Bărbatul în vârstă de 59 de ani fusese condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor. Din spatele gratilor, a pus pe hârtie toate detaliile despre cum intenţiona să-i ia viaţa preşedintelui. 

S-a semnat însă cu numele unui alt deţinut.  

Scrisoarea ajunge la Palatul Cotroceni şi trece prin filtrul SPP. Acolo este verificat coţinutul. Dacă pachetul sau scrisoarea pare suspectă, atunci ofiţerii SPP fac verificări suplimentare.

În această situaţie nu a fost cazul, pentru că plicul în care se afla scrisoarea nu conţinea nimic suspect motiv pentru care, corespondenţa a ajuns pe masa consilierilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deţinutul care l-a ameninţat cu moartea pe Iohannis şi-a ucis iubita în bătaie

Aşa a început să se gândească la planul criminal. Bărbatul este extrem de periculos.

Anchetatorii spun că, în anul 2015, Costin Munteanu şi-a ucis iubita în bătaie, apoi i-a abandonat trupul la intrarea într-o peşteră din Valea Jiului. 

După ce a primit scrisoarea, şeful statului a depus o plângere împotriva bărbatului pentru ultraj. Procesul abia a început. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis, ameninţat cu moartea de un deţinut închis pentru crimă