Meniu LIVE
Search
x

Iohannis: "Se vor aloca mai mulți bani pentru sănătate și protecție socială"

Klaus Iohannis, președintele României a anunțat miercuri că se conturează o rectificare bugetară în domeniile Sănătate și Protecție Socială.

De Cristian Ionescu la 25.03.2020, 16:57

Klaus Iohannis, președintele României a anunțat miercuri că se conturează o rectificare bugetară în domeniile Sănătate și Protecție Socială.

Președintele a precizat că, la nivelul Guvernului, există multe proiecte, dar și dorința de a rezolva problemele, în așa fel încât și românii, și firmele românești să treacă cât se poate de bine prin această criză.

"Se conturează o rectificare bugetară, o rectificare bugetară extraordinară, care se face în această stare de urgență pe două paliere. Este nevoie de rectificare bugetară pentru a aloca mai mulți bani pentru sănătate. Sănătatea oamenilor este prima prioritate și pentru a rezolva problemele este nevoie, evident, și de oameni, dar și de bani. A doua chestiune se referă la oamenii, la românii care, din varii motive, nu mai pot merge la serviciu, că se închide firma sau intră în șomaj tehnic. Și atunci este nevoie de bani pentru a veni în sprijinul oamenilor, pentru a suplini banii care se alocă pentru șomaj tehnic. Deci, pe de-o parte, este nevoie de rectificare bugetară pentru a avea grijă de sănătate, de domeniul sănătății. Pe de cealaltă parte, de domeniul șomajului tehnic, deci de protecție socială", a precizat Iohannis.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Iohannis: "Se vor aloca mai mulți bani pentru sănătate și protecție socială"

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"