Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, mesaj către medici: "Vor veni zile și mai grele, dar avem încredere în voi" (Video)

Președintele Klaus Iohannis a făcut noi declarații la Palatul Cotroceni. Șeful statului a transmis încurajări sucevenilor și lun "gând bun" personalului medical care luptă împotriva răspândrii epidemiei de coronavirus.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.03.2020, 15:18

  • Iohannis anunță că spitalele vor fi dotate cu tot mai multe echipamente medicale.
  • Președintele a făcut un apel către personalul medical.

Președintele Klaus Iohannis a făcut noi declarații la Palatul Cotroceni. Șeful statului a transmis încurajări sucevenilor și un "gând bun" personalului medical care luptă împotriva răspândrii epidemiei de coronavirus.

Iohannis a încurajat cadrele medicale ș a anunțat că spitalele din România vor fi dotate în zilele următoare cu tot mai multe echipamente medicale, necesare în lupta cu coronavirusul.

"Știu că va este greu, dar voi sunteti in prima linie, ne uitam toti la voi cu speranta, incredere, sunteti linia de aparare a populatie. Stim ca nu este simplu si stim ca vor veni zile si mai rele, dar avem incredere in voi si noi politicieni vom face tot ce putem sa va asiguram materialele de care aveti nevoie, de protectie", a declarat șeful statului.

Declarațiile președintelui:

- Încep cu o încurajare pentru suceveni. A fost nevoie de o măsură de carantinare, măsură luată la timp. Decizia autorităților a fost corectă.

- Dragi suceveni, nu sunteți singur. Vom avea grijă ca tot ce e necesar pentru Suceava să ajungă acolo. Vă rog din suflet respectați toate normele, nu ieșiți din casă decât atunci când e necesar. Sunt măsuri necesare pentru a vă proteja.

- Un gând bun și o încurajare pentru întreg personalul medical. Știm că vă este greu, dar vooi sunteți în prima linie, linia de apărare a populației împotriva acestei epidemii.

- Știu că vor veni zile și mai grele, dar avem încredere în voi și vom face tot ce e necesar pentru a vă asigura materialele de protecție. Am discutat situația din spitale și vă asigur pe voi, medicii, că noi ne facem treaba.

- Am cerut azi să se facă instructajul în toate spitalele. Autoritățile își fac treaba și vă rog pe toți să ne facem fiecare treaba așa cum se cuvine.

- În finalul ședinței, am discutat pe larg măsurile sociale care se impun - plățile pentru șomaj, măsuri în cămine de bătrâni. Am cerut să ne ocupăm mai ales de categoriile mai vulnerabile.

- Respectați măsurile impuse de autorități, împreună vom trece peste această perioadă grea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis, mesaj către medici: "Vor veni zile și mai grele, dar avem încredere în voi" (Video)