Antena Meniu Search
x

Preşedintele Iohannis, alături de soţia sa, la slujba de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, duminică, alături de soţia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu.

Preşedintele a mers cu soţia sa la slujba de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu
Preşedintele a mers cu soţia sa la slujba de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu - Observator.tv

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, duminică, alături de soţia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu.

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va petrece sărbătorile de Crăciun la Sibiu. Duminică, el a participat alături de Carmen, soţia lui, la slujba de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu. 

Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu este lăcaşul de cult la care familia Iohannis a ales să meargă de mai mulţi ani de zile, chiar de pe vremea în care Klaus Iohannis era primar al municipiului Sibiu. 

Este prima ieşire publică a preşedintelui, după adoptarea ordonanţei de urgenţă pentru introducerea noilor taxe, de către Guvern. Preşedintele nu a dorit să  facă nicio decralaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Preşedintele Iohannis, alături de soţia sa, la slujba de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu