Antena Meniu Search
x

Ionela Prodan, mărturisiri cutremurătoare după cele trei luni de comă profundă: 'Mi-a apărut Iisus Hristos. Era un loc pustiu şi ardeam, dar nu mă durea'

Ionela Prodan, una dintre cele mai iubite artiste ale românilor, a murit aseară, din cauza bolii grave de care suferea. Avea 70 de ani.

Vezi și

Ionela Prodan, una dintre cele mai iubite artiste ale românilor, a murit aseară, din cauza bolii grave de care suferea. Avea 70 de ani şi, în ultimele luni, a ajuns de mai multe ori în spital. La o lună de la ultima internare, inima artistei a cedat, iar medicii nu au mai reuşit s-o resusciteze.

Artista şi-a petrecut ultimele clipe din viaţă la Spitalul Elias, unde a fost internată exact acum o lună. Copleşită de durere, fiica cea mare, Anamaria Reghecampf, a făcut anunţul sfâşietor.

Starea de sănătate a artistei s-a înrăutăţit cu ceva vreme în urmă. A fost internată de mai multe ori în spital. Dar boala cronică de care suferea nu mai răspundea la niciun tratament. 

La sfârşitul anului trecut, interpreta de muzică populară a şocat pe toată lumea după ce a slăbit 25 de kilograme.

Maria Cârneci, artistă:

Eu chiar am zis ce a slăbit Ionela, ce bine arată. Zici că are 50 de ani. N-a fost aşa. Ea săraca probabil numai sufletul ei ştie. Nu s-a exteriorizat.

Vocea Ionelei Prodan a depăşit graniţele ţării. Artista a cântat în faţa celor mai importanţi oameni ai planetei, chiar şi la Casa Albă. Primii paşi i-a făcut pe malurile Dunării. 

Am fost copil sărac. Mamă văduvă cu 3 copii, m-a născut la două luni după ce a murit tata, a mărturisit artista într-un interviu al Mirelei Voicu.

În anii 70, a câştigat marele premiu la Festivalul Maria Tănase din Craiova. De-atunci a devenit artista Olteniei.

Artista a mai fost la un pas de moarte în urmă cu 45 de ani. Atunci a suferit un accident rutier chiar în ziua în care a botezat-o pe Anamaria. S-a trezit după 3 luni de comă profundă. A fost o minune chiar şi pentru medici.

Ionela Prodan:

Mi-a apărut Iisus Hristos. Era un loc pustiu şi ardeam. Dar nu mă durea nimic. M-a prins de spate din focul ăla aşa şi m-a aşezat lângă un pom. Şi-a apărut o pădure verde superbă şi o mică cărăruie, mai încolo a apărut un copilaş care de-abia păşea în picioruşe. Aia era Anamaria mea. 

Ionela Prodan a primit Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a, dar şi Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ionela Prodan, mărturisiri cutremurătoare după cele trei luni de comă profundă: 'Mi-a apărut Iisus Hristos. Era un loc pustiu şi ardeam, dar nu mă durea'