Antena Meniu Search
x

Video Ipoteza criminaliştilor în cazul patronului Nuba, înjunghiat în Capitală. Jean Sasu: "Am crezut că e o glumă"

Alertă în Capitală! Individul care l-a înjunghiat pe unul dintre patronii Nuba, un club exclusivist din ţară, este de negăsit de mai bine de 24 de ore. În acest timp, au apărut tot mai multe imagini cu fuga atacatorului care a reuşit să se facă rapid nevăzut pe străzile din jurul cafenelei. De pe patul de spital, patronul Nuba, Jean Sasu, nu-şi explică motivul atacului, dar crede că totul a fost premeditat.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 21.04.2023, 17:34

Vezi și

Patronul clubului Nuba, Jean Sasu, a fost înjunghiat joi de un client chiar în faţa cafenelei sale din Capitală. "Eu am crezut că e o glumă de la vreun prieten, ceva de genul", spune Jean Sasu, patron Nuba, adăugând că nu-l cunoştea pe individ.

Patronul Nuba, înjunghiat de un client

În videoclipul de mai sus sunt ultimele imagini surprinse cu atacatorul liber pe străzile din centrul Capitalei. Cu câteva minute înainte, pe terasa unui local de lux plin de clienţi din zona Dorobanţi, individul îşi aştepta victima. În momentul în care unul din patronii localului iese din club, agresorul se ridică brusc de la masă, scoate cuţitul şi se năpusteşte asupra lui Jean Sasu. De pe patul de spital, patronul spune că a fost un atac premeditat. 

Întrebat dacă atacul l-ar putea duce la gândul la vreo răzbunare, Jean Sasu, patron Nuba, răspunde: "Nu-mi dau seama, nu pot... M-am tot gândit, dar n-am pe cine să identific momentan". Camerele de supraveghere au surprins şi fuga atacatorului. Bărbatul s-a oprit într-un parc aflat la nici 100 de metri de club, unde a încercat să-şi şteargă urmele. 

Pe acelaşi subiect

Fuga agresorului, reconstituită de Poliţie

"Poliţiştii au reconstituit aproape 1 kilometru din traseul agresorului. Imediat după producerea incidentului a alergat pe mai multe străzi lăturalnice, a aruncat o parte din hainele cu care era îmbrăcat şi s-a îndreptat cel mai probabil spre un autoturism pe care îl avea parcat în apropiere", spune Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator.

Ipoteza criminaliştilor: un asasin plătit

Criminaliştii cred că în spatele atacului se află un mesaj de ameninţare. "O leziune care să nu-i pună viaţa în primejdie, dar să-i demonstreze persoanei respective că e vulnerabilă. Fie vorba de taxa de protecţie, fie vor să elibereze spaţiul respectiv sau un alt conflict de natură pecuniară. Victima nu-l cunoaşte şi de aceea pledez pentru varianta asasinului plătit", este de părere Dan Antonescu, criminalist.

Mai ales că, înainte, individul, cetăţean străin potrivit unor surse Observator, a dat târcoale cafenelei. Cu o pălărie trasă pe ochi şi un hanorac larg ca să fie cât mai greu de recunoscut. "Timp de două zile, suspectul din acest caz şi-ar fi pândit victima. A venit la această terasă, a consumat mai mult băuturi, ba mai mult, spun reprezentanţii acestei cafenele, ieri a încercat inclusiv să filmeze", transmite Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator.

Cine este Jean Sasu, patron Nuba

Jean Sasu are 36 de ani şi a trecut rapid de la meseria de casier la director de bancă, iar acum acţionar la cluburile exclusiviste din Capitală, Mamaia şi Poiana Braşov. Cluburi frecventate de mii de tineri pentru şampanii fine aduse cu roaba. Preţul distracţiei e unui ameţitor, notele de plată sar uneori de 50.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ipoteza criminaliştilor în cazul patronului Nuba, înjunghiat în Capitală. Jean Sasu: "Am crezut că e o glumă"