Antena Meniu Search
x

Ipoteză macabră în cazul cadavrului abandonat într-un parc din Bihor. Ce spun anchetatorii

Descoperire macabră într-un parc din Valea lui Mihai, Bihor! Un bărbat de 58 de ani a fost găsit fără suflare, abandonat într-o baltă de sânge. Nimeni nu ştie cum a ajuns acolo, însă omul a pierit în condiţii extrem de violente.

Vezi și

Descoperire macabră într-un parc din Valea lui Mihai, Bihor! Un bărbat de 58 de ani a fost găsit fără suflare, abandonat într-o baltă de sânge. Nimeni nu ştie cum a ajuns acolo, însă omul a pierit în condiţii extrem de violente. Cuţitul care i-ar fi adus sfârşitul era chiar lângă trupul victimei, despre care localnicii spun că era un om al străzii.

În mod normal un mediu de linişte şi relaxare, spaţiul verde este acum împânzit de criminalişti, procurori şi medici legişti. Un trecător a dat alarma la 112, după ce a descoperit, lângă şosea, trupul fără suflare al unui bărbat.

Bărbatul a fost găsit în parcul de la intrarea în localitatea Valea lui Mihai, zăcând într-o baltă de sânge. Cei care îl cunoşteau spun că acesta era dependent de alcool, avea probleme psihice şi nu avea un domiciliu.

Anchetatorii încearcă să afle cum s-a întâmplat totul şi nu exclud nicio variantă. Pare însă scenariul unei crime. Trupul fără viaţă avea urmele mai multor lovituri de cuţit. Iar arma care i-ar fi adus sfârşitul a fost găsită chiar lângă cadavru.

În acest timp, anchetatorii din Bihor încearcă să elucideze şi misterul unei alte posibile crime descoperite la începutul acestei luni. Atunci, un alt bărbat încă neidentificat a fost găsit mort în bazinul de acumulare de la un baraj din Oradea. Medicii legişti au stabilit că moartea a fost una violentă. Omul era legat de mâini şi bătut crunt. Anchetatorii au construit şi un portret robot al acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ipoteză macabră în cazul cadavrului abandonat într-un parc din Bihor. Ce spun anchetatorii