Antena Meniu Search
x

Video Apartamentul din Bucureşti în care zeci de câini şi-au găsit sfârşitul. De şapte ani, o femeie îi fura de pe stradă, îi omora în casă şi îi îngropa în spatele blocului

Scene de o cruzime rară au avut loc într-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei! O femeie, în vârstă de 50 de ani, fura câini de pe stradă, îi ducea în locuinţa sa, după care îi omora şi îi îngropa în spatele blocului sau îi arunca la gunoi. Aseară, poliţiştii au intrat în apartamentul femeii şi au rămas îngroziţi de ce au găsit acolo. 

de Redactia Observator

la 17.06.2023, 11:36

Vezi și

Imagini de groază au fost surprinse în apartamentul în care zeci de animale şi-au găsit sfârşitul. 

Ororile ar fi început în urmă cu şapte ani

În urmă cu 7 ani, vecinii au făcut şi prima reclamaţie, însă poliţiştii nu aveau probe pentru a putea intra în apartament. Ieri, oamenii au alertat din nou autorităţile.

Mihaela Cocoş, preşedinte Asociaţia de Proprietari: A fost văzută când săpa această groapă, a fost văzută când număra dacă au loc cei patru câini 

Ramona Alexandru, Serviciul pentru Protecția Animalelor DGPMB: Serviciul pentru protecţia animalelor din cadrul DGPMB a fost sesizat cu privire la moartea prin violenţă a unor animale. 

Poliţiştii au găsit patru câini morţi, aruncaţi într-o pungă, în faţa blocului. 

Mihaela Cocoş, preşedinte Asociaţia de Proprietari: Au murit subnutriţi, bătuţi, maltrataţi, chinuiţi. Îi fura de pe stradă, îi ţinea, îi înmulţea şi încerca să îi vândă. Care cumpăra, îi cumpăra, care nu, aici au ajuns.

Ramona Alexandru, Serviciul pentru Protecția Animalelor DGPMB: Au fost trimise probe, cadavrele animalelor către institutul de diagnostic si sănătate animală pentru a se stabili cauza morţii.

În apartament, femeia mai avea alţi patru câini în viaţă. Erau însă subnutriţi şi trăiau peste mormanele de gunoaie. 

"Femeia locuieşte într-un apartament cu trei camere. Doar din hol şi o cameră firma de salubrizare a scos două maşini de gunoi", transmite Ana Grigore, reporter Observator.

Reporter: Ce avea doamna acolo în apartament, ce aţi găsit?

Martor: Tot felul de gunoaie, nu am văzut în viaţa mea. E prima dată cand vad să ţii aşa ceva în casă, e şi în Bucureşti. Unde o fi dormit? Cred că în picioare, că nu avea unde, erau până sus aşa (gunoaiele)

Martor: Ne-am umplut de pureci, de gândaci, ploşniţe

Mihaela Cocoş, preşedinte Asociaţia de Proprietari: ​Mirosul este infect, noi ne chinuim de ani de zile cu acest miros, miroase a cadavru pe scara blocului 

Dacă se dovedeşte că femeia a avut discernământ când a comis faptele, riscă până la şapte ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Apartamentul din Bucureşti în care zeci de câini şi-au găsit sfârşitul. De şapte ani, o femeie îi fura de pe stradă, îi omora în casă şi îi îngropa în spatele blocului