Antena Meniu Search
x

IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul TERIBILULUI ACCIDENT în care au murit patru tineri din Telciu. Cine se afla, de fapt, la volanul maşinii (VIDEO)

Ies la iveală noi informaţii în cazul groaznicului accident care, în a doua zi de Paşte, a îndoliat patru familii din Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud. 

Ies la iveală noi informaţii în cazul groaznicului accident care, în a doua zi de Paşte, a îndoliat patru familii din Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud. 

Patru tineri și-au pierdut viața, după ce autoturismul în care se aflau a izbit violent un stâlp de electricitate.

Deşi, oficial, Inspectoratul de Poliție Județean spune că la volanul autoturismului se afla tânărul I.B, de 19 ani, care nu avea permis de conducere, mai mulți martori spun că vehicului ar fi fost condus, de fapt, de G.D.H, în vârstă de 15 ani, cel mai tânăr dintre cei aflaţi în maşină. 

În dreapta s-ar fi aflat bărbatul de 36 de ani, care avea o relație cu mama adolescentului. Poliția nu a confirmat însă oficial faptul că se ia în calcul și această variantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Presa locală scrie că, din cauza impactului deosebit de puternic, care a transformat autoturismul într-un morman de fiare, este destul de dificil să se stabilească cine a condus mașina.

De asemenea, se pare că acul kilometrajului s-a oprit la 210 kilometri la oră, însă expertizele și măsurătorile polițiștilor vor spune cu exactitate dacă aceea era viteza cu care circulau tinerii sau acul a sărit din cauza impactului.

Știai că asta nu e tot? Pentru o imagine completă citeşte şi:

CARNAGIU pe DN 17, în a doua zi de Paşte! Patru tineri AU MURIT într-un CUMPLIT accident de circulaţie. IMAGINI DRAMATICE

Se întorceau BEŢI de la petrecere. Cine sunt TINERII MORŢI, în ziua de Paşte, în CUMPLITUL ACCIDENT din Bistriţa! (FOTO şi VIDEO)

COINCIDENŢĂ STRANIE în cazul morţii puştiului de 15 ani, la Telciu. Băiatul împreună cu alţi trei prieteni şi-au găsit sfârşitul într-un CUMPLIT ACCIDENT, în a doua zi de Paşte (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul TERIBILULUI ACCIDENT în care au murit patru tineri din Telciu. Cine se afla, de fapt, la volanul maşinii (VIDEO)