Antena Meniu Search
x

Ipoteză teribilă, după moartea lui Georgian, strivit în maşină, la Seini. Tânărul de 19 ani s-ar fi sinucis

Ipoteză teribilă, după moartea lui Georgian Bura, adolescentul de 19 ani strivit în maşină, la Seini, după ce a intrat cu bolidul într-o casă. E posibil ca tânărul să se fi sinucis. 

Ipoteză teribilă, după moartea lui Georgian Bura, adolescentul de 19 ani strivit în maşină, la Seini, după ce a intrat cu bolidul într-o casă. E posibil ca tânărul să se fi sinucis. 

Georgian Bura a murit pe loc marţi de dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea, un SUV Volvo, a intrat direct într-o casă, la Seini, în Maramureş. Impactul a fost devastator, motorul automobilului ajungând în podul casei.

În vârstă de 19 ani, Georgian conducea cu viteză, acum vitezometrului fiind blocat după impact la 200 km/h. Poliţia a dezvăluit că nu există nicio urmă de frânare înainte de impact. Iar mai multe publicaţii din Maramureş scriu că una dintre ipotezele luate în calcul este sinuciderea. 

E luată în calcul ipoteza sinuciderii

Pe acelaşi subiect

Sursele AxaNews.ro au menţionat faptul că nu este exclusă varianta suicidului. Georgian ar fi aflat că părinţii lui urmează să divorţeze.

  • 200 km/h arăta acul vitezometrului maşinii făcute praf în casă

Georgian era din Bixad, Satu Mare, iar bolidul pe care îl conducea era luat în leasing în acest an, fiind de fabricaţie 2018.

Adolescentul avea permisul suspendat în momentul în care a fost ucis în accident. Fusese prins băut la volan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul a fost pur şi simplu decapitat după ce a intrat direct într-o casă. Bucăţi din maşină au trecut printr-o cameră şi au avariat zidul casei pe cealaltă latură. 

Din fericire, nimeni nu se afla în camera în care a intrat autoturismul lui Georgian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ipoteză teribilă, după moartea lui Georgian, strivit în maşină, la Seini. Tânărul de 19 ani s-ar fi sinucis