Antena Meniu Search
x

Video "Îşi bat joc de noi!". Oraș din Hunedoara lăsat în beznă toată noaptea, fără căldură, la temperaturi sub limita îngheţului

Un oraş întreg a rămas în beznă, noaptea trecută, în urma unei avarii la reţeaua electrică. Peste 12 mii de oameni din Oraşul Călan, judeţul Hunedoara, au fost nevoiţi să stea la lumina lumânării, ca în comunism, în aşteptarea curentului care... nu a mai venit. Cei mai mulţi au rămas şi fără căldură, la temperaturi sub limita îngheţului, pentru că centralele termice nu au mai putut funcţiona.

de Marius Alexoiu

la 29.11.2022, 08:01

Vezi și

La lăsarea serii a început coşmarul.

O avarie la reţeaua de electricitate a lăsat întregul oraş cufundat în beznă. 

Îşi bat joc de noi! De o oră şi jumătate se aprinde becul, se stinge becul, se aprinde becul, se stinge becul. Când e ceva defect să o oprească de tot, nu ardem aparatele la oameni.

Poate suntem şi noi ca moldovenii în blackout şi nu ne spune nimeni. 

Pe acelaşi subiect

Oraşul Călan, rămas în beznă după o pană de curent

Cei care au avut la îndemână lumânări, le-au aprins şi şi-au făcut treburile prin casă ca pe vremea comunismului. Cel mai mult de suferit au avut cei cu centrale termice, care au rămas şi fără căldură, nu doar fără lumină. 

Pe drumuri, în frig, nu avem cădură, nu avem mâncare din cauza lipsei de curent. Îşi bat joc de noi, asta se întâmplă.

Oamenii au rămas pe întuneric şi în frig întreaga noapte

Şi oamenii care au ajuns mai târziu acasă au avut parte de surprize neplăcute. Interfoanele nu au mai funcţionat şi au fost nevoiţi să aştepte în faţa blocului. 

E pericol total! Tot ce prinde în priză.. atâtea porniri, opriri, vă daţi seama. Ce să facem, stăm pe stradă că nu pot să nici să intru în casă că nu merge interfonul. 

Furnizorul de energie electrică susţine că este vorba de o avarie, însă nu una pe care să o poată remedia foarte repede. Aşa că oamenii au rămas pe întuneric şi în frig întreaga noapte.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Îşi bat joc de noi!". Oraș din Hunedoara lăsat în beznă toată noaptea, fără căldură, la temperaturi sub limita îngheţului