Antena Meniu Search
x

Video Italian "servit" cu spray lacrimogen, după ce a încurcat barul în care petrecea cu un muzeu de artă de pe Calea Victoriei

Cetăţeanul turmentat capătă noi sensuri în Bucureşti. Pentru a doua oară în ultima perioadă, un cetăţean străin confundă clădirile şi... sare gardul unde n-are voie. După ce un irlandez a confundat hotelul în care era cazat cu Palatul Parlamentului, acum un italian a încurcat clădirea muzeului colecţiilor de artă cu cea a barului în care petrecea trecerea în Noul An. Aşa că în loc de şampanie, a primit nişte spray lacrimogen. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.01.2022, 20:33

Vezi și

Ora 2 dimineața, noaptea de Revelion. Un bărbat încearcă să sară gardul unui muzeu de artă de pe Calea Victoriei din Capitală. Este imediat zărit de cei ce asigură paza.

Alexandru Iacob, Jandarmeria Capitalei: Jandarmul aflat în postul de pază și protecție instituțională a observat un bărbat care escalada gardul instituției.

Cu gândul că are în faţă un infractor, jandarmul îl prinde și îl imobilizează. Foloseşte chiar şi spray-ul lacrimogen ca să oprească presupusul hoţ. Doar că socoteala nu prea s-a potrivit. Infractorul era doar un italian venit la Bucureşti în căutarea distracţiei de Revelion. 

Alexandru Iacob, Jandarmeria Capitalei: A petrecut la un restaurant din imediata apropiere a muzeului.

Pe acelaşi subiect

Aștepta, alături de mai mulți prieteni, trecerea în Noul An. Puţin turmentat după mai multe pahare decât ar fi fost cazul, bărbatul a părăsit singur, pentru scurt timp, restaurantul. 

Caz tras la indigo cu cel al irlandezului care a intrat în Palatul Parlamentului

Bogdan Dinu, reporter Observator: Italianul în vârstă de 26 de ani a încercat să escaladeze gardul muzeului în încercarea de a se întoarce la petrecere, însă a confundat cele două clădiri. Locul în care avea rezervare era la doar câțiva metri distanță.

Confuzia îl costă 500 de lei, valoarea amenzii primite pentru încălcarea normelor de acces. Cu o săptămână în urmă, un caz aproape tras la indigo a avut loc tot în București. Un irlandez venit în vizită în România a sărit gardul clădirii Parlamentului, a spart un geam și a pătruns în clădire. Şi el a folosit scuza confuziei. Credea că Palatul Parlamentului era... hotelul în care se cazase. Cu greu a fost observat și prins de angajații SPP. Acum e cercetat în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Italian "servit" cu spray lacrimogen, după ce a încurcat barul în care petrecea cu un muzeu de artă de pe Calea Victoriei