Antena Meniu Search
x

Video De la striptease, direct în Parlament. Irlandezul care s-a furişat în clădire a fost prins de abia la etajul 3

A fost alertă azi noapte în Parlament după ce un bărbat a sărit gardul, a spart un geam şi a intrat în clădire. A fost prins de angajaţii SPP când încerca să intre în birouri. E vorba despre un irlandez care a petrecut pe cinste în Centrul Vechi. Le-a spus poliţiştilor că de fapt voia să ajungă la hotelul la care era cazat, dar nu a mai ştiut drumul. În următoarele 24 de ore va dormi în arest.

de Redactia Observator

la 27.12.2021, 19:35

Vezi și

Irlandezul de 27 de ani care a fost reţinut a avut cu siguranţă o vacanţă de pomină. A căutat în România petreceri fără restricţii dar s-a ales cu un dosar penal.

Tânărul a ajuns în ţară duminică dimineaţă, împreună cu un prieten. Cei doi nu au stat prea mult şi au început petrecerea, in centrul vechi din capitală. Puşi pe distracţie şi nemulţumiţi de programul scurt al localurilor, s-au dus la un club de striptease, unde au continuat cheful până în jurul orei 3,00. Au băut pahar după pahar de wiskey cu bere până când au decis că e timpul să plece spre hostelul în care erau cazaţi. Când au ajuns în faţa parlametului, le-a venit o idee.

Zona prin care a pătruns irlandezul nu este supravegheată video

Cei doi cetaţeni irlandezi ar fi pătruns în curtea casei poporului şi au ajuns pe esplanada unde unul dintre ei s-a gândit că ar fi cazul să între în această clădire pe care au confundat o cu hotelul. A escaladat aproximativ 2m și jumătate astfel încât să ajungă în balcon unde a reușit să spargă geamul clădirii și a intrat în clădirea parlamentului.

Pe acelaşi subiect

Zona prin care a pătruns nu este supravegheată video, însă cei care se ocupă de securitatea parlamentului au auzit momentul în care a fost spart geamul şi au intrat în alertă.

Diana Sarca, prt de cuvânt Poliţia Capitalei: În dimineaţa zilei de 27 decembrie, în jurul orei 4,00, personalul care asigură paza interioară a Parlamentului a sesizat secţia 17 de poliţie cu privire la faptul că au depistat în interior un cetăţean aflat în stare de ebrietate

Potrivit informaţiilor observator, individul a fost prins pe scări, abia la etajul 3.

Diana Sarca, prt de cuvânt Poliţia Capitalei: Bărbatul a fost imobilizat si a fost dus la secţia 17 poliţie

Din secţia de poliţie a ieşti 12 ore mai târziu, însă cu cătuşe pe mâini. Potrivit informaţiilor Observator, poliţiştii au asteptat ca bărbatul să îşi revină din starea de ebrietate, ca să poată fi audiat. Petrecerea s-a încheiat, cel puţin pentru un moment, pentru tânărul de 27 de ani. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi are un dosar penal pentru distrugere şi violarea sediului profesional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » De la striptease, direct în Parlament. Irlandezul care s-a furişat în clădire a fost prins de abia la etajul 3