Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şi-a călcat iubita cu maşina pentru că a încurcat pedalele. 3 ani şi 4 luni de puşcărie pentru tânărul din Floreşti

Prahoveanul de 21 de ani care şi-a spulberat iubita cu maşina după ce, spune el, a încurcat pedala de frână cu acceleraţia, a fost condamnat la puşcărie. Fata a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii i-au salvat cu greu viața.

de Redactia Observator

la 18.09.2018 , 17:34

Prahoveanul de 21 de ani care şi-a spulberat iubita cu maşina după ce, spune el, a încurcat pedala de frână cu acceleraţia, a fost condamnat la puşcărie.

Fata a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii i-au salvat cu greu viața.

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe autorul accidentului. Bărbatul este din localitatea Floreşti şi a avut o relaţie cu femeia pe care a lovit-o cu maşina, o perioadă cei doi locuind împreună.

Articolul continuă după reclamă

Totuşi, tânărul spune că nu a vrut să o omoare pe tânără şi că, de fapt, a încurcat frâna cu acceleraţia, el vrând să vireze în faţa ei şi să oprească. Totuşi, poliţiştii şi magistraţii au fost de altă părere.

Pe acelaşi subiect

Tânăra a fost lovită violent de maşină şi aruncată într-un gard.

Tribunalul Prahova a decis că băiatul se face vinovat de tentativă de omor și l-a condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare. De asemenea, instanța a decis ca individul să plătească aproape 10.000 de lei către Spitalul Județean de urgență Ploiești, reprezentând cheltuielile cu spitalizarea victimei.

Hotărârea magistraților nu este definitivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Şi-a călcat iubita cu maşina pentru că a încurcat pedalele. 3 ani şi 4 luni de puşcărie pentru tânărul din Floreşti