Antena Meniu Search
x

Iubitul străin al unei românce din Gorj, ucis cu cărămizi în barul din sat

Iubitul sloven al unei românce din Gorj a fost ucis cu cărămizi, după ce s-a luat la ceartă cu patru tineri, în barul din localitatea Drăguţeşti.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 25.02.2019, 13:49

Iubitul străin al unei românce a fost ucis cu cărămizi în barul din Drăguţeşti
Iubitul străin al unei românce a fost ucis cu cărămizi în barul din Drăguţeşti - Arhivă

Iubitul sloven al unei românce din Gorj a fost ucis cu cărămizi, după ce s-a luat la ceartă cu patru tineri, în barul din localitatea Drăguţeşti.

Totul s-a întâmplat pe 12 februarie, atunci când bărbatul de 45 de ani, cetăţean sloven, a venit în comuna Drăguţeşti din judeţul Gorj, pentru a cunoaşte familia iubitei sale.

În seara respectivă, aproape de miezul nopţii, iubitul străin al româncei a mers la barul din Drăguţeşti, acolo unde a consumat alcool alături de mai mulţi săteni.

La un moment dat, între sloven şi patru tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, a izbucnit o ceartă.

Pe acelaşi subiect

După ce au început să se certe şi să îşi arunce cuvinte grele, cei patru tineri au sărit cu pumnii şi cu picioarele pe iubitul străin al vecinei lor.

Iubitul străin, bătut cu sălbăticie şi lovit cu cărămizi în cap

După ce a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele şi s-a prăbuşit la pământ, într-o baltă de sânge, iubitul străin al româncei a fost lovit cu mai multe cărămizi.

Potrivit anchetatorilor, cei patru tineri au avut intenţia de a-l ucide pe bărbat, motiv pentru care i-au strivit capul cu mai multe cărămizi.

Martorii groaznicului scandal au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi un echipaj medical care l-a preluat pe sloven şi l-a transportat la spital.

În stare extrem de gravă, bărbatul a fost transportat la spitalul din Târgu-Jiu, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Conform medicilor spitalului din Craiova, bărbatul a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie cu diagnosticul: politraumatism prin agresiune fizică, traumatism cranio-cerebral acut sever, traumatism facial acut şi traumatism toracic forte.

Pe 22 februarie, în jurul orei 21.40, iubitul străin al româncei din Drăguţeşti a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat.

Cei patru tineri care l-au bătut cu sălbăticie pe sloven au fost reţinuţi, însă a doua zi au fost eliberaţi, fiind puşi sub control judiciar.

Agresorii sunt acuzaţi de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Iubitul străin al unei românce din Gorj, ucis cu cărămizi în barul din sat