Antena Meniu Search
x

Un tânăr britanic a mărturisit într-un final că a ucis-o pe Iuliana, o frumoasă barmaniţă româncă (Video)

Kasim Lewis, un tânăr britanic în vârstă de 31 de ani, a recunoscut că a omorât-o pe frumoasa barmaniţă româncă Iuliana Tudos. Bărbatul era principalul suspect în cazul crimei care a îngrozit capitala Angliei de Crăciun.

Kasim Lewis, un tânăr britanic în vârstă de 31 de ani, a recunoscut că a omorât-o pe frumoasa barmaniţă moldoveancă Iuliana Tudos.

Bărbatul era principalul suspect în cazul crimei care a îngrozit capitala Angliei de Crăciun.

Iuliana Tudos, o tânără din Republica Moldova în vârstă de 22 de ani, care lucra ca barmaniță la un local din Londra, a fost găsită moartă, în zona parcului Finsbury. Medicii legiști au stabilit că tânăra a fost înjunghiată în abdomen și lovită cu un corp dur în zona capului.

Prietenii au dat-o dispărută pe Iuliana în Ajunul Crăciunului, atunci când fata a fost văzută ultima dată la o petrecere. Timp de trei zile, prietenii, dar și polițiștii au căutat-o pe tânără, iar câțiva prieteni au făcut teribila descoperire.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o clădire abandonată din zona parcului Finsbury, aceștia au găsit-o pe Iuliana într-o baltă de sânge.

Procurorul a declarat că a fost un atac susținut și brutal. "Iuliana a fost lovita în cap cel mai probabil cu o sticla, ea a fost de asemenea injunghiată cu o sticla sparta la gat, pe abdomen si pe incheieturile mâinilor.

Deși nu există dovezi că Iuliana a fost de fapt agresată sexual, procuratura susține că acesta a fost un atac motivat sexual și sadic.

Lewis a extras codul PIN şi cardul fetei și a retras mai târziu bani din contul ei.

Lewis, care sa născut în Monserrat și a trăit în nordul Londrei, fusese anterior închis pentru un alt atac sexual.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Un tânăr britanic a mărturisit într-un final că a ucis-o pe Iuliana, o frumoasă barmaniţă româncă (Video)