Antena Meniu Search
x

Crimă misterioasă la Londra! Iuliana, o barmaniță de 22 de ani, a fost înjunghiată în ajunul Crăciunului, într-un parc. Poliția cere ajutor pentru găsirea criminalului (Foto, Video)

O tânără de 22 de ani, barmaniță, a fost găsită înjunghiată în parcul Finsbury din Londra, polițiștii suspectând că aceasta ar fi fost ucisă de Crăciun.

O tânără de 22 de ani, barmaniță, a fost găsită înjunghiată în parcul Finsbury din Londra, polițiștii suspectând că aceasta ar fi fost ucisă de Crăciun.

Responsabilii Scotland Yard au anunțat că victima este Iuliana Tudos,  care era din Moscova și lucra în barul World’s End din Camden. Se pare că tânăra este de origine din Republica Moldova.

Fata a fost văzută ultima dată în ajunul Crăciunului, în jurul orei 20.00, când a petrecut alături de prieteni. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit după câteva zile în apropierea unei anexe din parcul londonez Finsbury.

Pe acelaşi subiect

Iuliana prezenta o rană înjunghiată în abdomen, dar și un traumatism la cap.

Anchetatorii au efectuat percheziții și la locuința acesteia din Upper Tollington Park.

Sebastian Jonathan, un vecin, a declarat pentru The Guardian: “Era o persoană amabilă... Ne-am întâlnit de două ori, la un barbecue, vara trecută. Poliția a refuzat să ne dea informații. A trebuie să caut pe Google și să aflu că a fost găsită în parc“.

Poliția a oferit informații despre trăsăturile fizice ale fetei, precum și modul cum era îmbrăcată, cerând ajutor populației pentru a-l găsi pe criminal. Aceasta este imagine dată publicității de poliție.

De asemenea, prietenii ei au creat o pagină prin care cer ajutor financiar pentru înmormânatrea acesteia.

https://www.gofundme.com/juliesfuneralexpenses

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Crimă misterioasă la Londra! Iuliana, o barmaniță de 22 de ani, a fost înjunghiată în ajunul Crăciunului, într-un parc. Poliția cere ajutor pentru găsirea criminalului (Foto, Video)