Antena Meniu Search
x

Video Jaf cu bolovanul filmat într-un cartier din Drobeta Turnu Severin. În mai puțin de 5 minute, hoții s-au făcut nevăzuți

Doi tineri au fost filmați în timp ce spărgeau un magazin, într-un cartier din Drobeta Turnu Severin. După ce și-au plănuit jaful, bărbații au trecut la fapte. Au spart geamul cu un bolovan, apoi au pus în sac ce le-a ieșit in cale.

de Alin Ghiciulescu

la 11.08.2022, 14:19

Vezi și

În mai puțin de cinci minute, hoții s-au făcut nevăzuți.

Toată isprava a fost surprinsă de un severinean care locuia în zonă.

Ce spune IPJ Mehedinți

Potrivit polițiștilor mehedințeni, paguba se ridică 20.000 de lei. Hoții au fost reținuți.

Pe acelaşi subiect

"La data de 6/7 august a.c., ora 03:00, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată, prin SNUAU 112, de un bărbat, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unui magazin situat pe strada Veterani, prin spargerea ușii cu ajutorul unui bolovan, de unde au sustras mai multe pachete cu țigarete. În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, s-a constat faptul că, în perioada 29 iulie - 7 august a.c., trei tineri, din județul Mehedinți, ar fi spart mai multe magazine din municipiul Drobeta-Turnu Severin și au sustras mai multe pachete cu țigarete. Prejudiciul estimat este în valoare de 20.000 de lei. În data de 10 august a.c., cei trei tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore. 

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin în vederea stabilirii unei alte măsuri preventive", au transmis reprezentanții  IPJ Mehedinți.

Pe numele tinerilor a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Jaf cu bolovanul filmat într-un cartier din Drobeta Turnu Severin. În mai puțin de 5 minute, hoții s-au făcut nevăzuți