Antena Meniu Search
x

Jaguar cu volan pe dreapta înfipt într-un pom și abandonat, fără numere de înmatriculare, în Maramureș

Jaguar cu volan pe dreapta a fost găsit de polițiști înfipt într-un pom și abandonat, fără numere de înmatriculare, în Maramureș. Șoferul e căutat acum de oamenii legii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.09.2020, 10:43

  • Bolidul de lux a rupt un pom, care a căzut peste el.
  • Nimeni nu a sunat la 112 să anunțe accidentul.

Un Jaguar cu volan pe dreapta a fost găsit de polițiști înfipt într-un copac pe Dealul Pietriș, spre Târgu Lăpuș, DN 18B. 

Polițiștii au văzut mașina duminică dimineață, când treceau prin zonă. Nu a existat nicun apel la 112 care să anunțe un accident. Oamenii legii s-au autosesizat și acum fac cercetări pentru identificarea șoferului și eventual a altor persoane care au fost în mașină când aceasta a ieșit de pe șosea. 

Cel mai.probabil, șoferul a avut viteză, pentru că a sărit din curbă în afara părții carosabile. Nu sunt nici numerele de înmatriculare la fața locului, dar dacă nu au fost victime omenești șoferul are la dispoziție 24 de ore pentru a raporta accidentul.

"În dimineața zilei de 13 septembrie polițiștii Secției 7 Târgu Lăpuș s-au sesizat despre faptul că pe DN 18B, la km 33+100, pe  raza com. Cernesti, în locul numit Pietriș, pe direcția de deplasare Cernesti-Tg Lăpuș, drum în rampă, s-a produs un accident de circulație rutieră.

În fapt, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, iar la locul producerii accidentului nu se afla nicio persoană.

Polițiștii au început verificările privind autoturismul în cauză și vor continua cercetările cu privire la circumstanțele producerii accidentului, cu mențiunea că în cazul accidentelor de circulație ce au ca rezultat doar pagube materiale șoferul are 24 de ore la dispoziție pentru a anunța evenimentul poliției.", a anunțat IPJ Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Jaguar cu volan pe dreapta înfipt într-un pom și abandonat, fără numere de înmatriculare, în Maramureș