Antena Meniu Search
x

Jaguar făcut praf după ce s-a înfipt într-o mașină cu lemne, la Odoreu, în Satu Mare. Două victime au ajuns la spital. VIDEO

Un șofer și-a făcut praf bolidul, pe un drum din Satu Mare, după ce a intrat pe contrasens și s-a înfipt într-o autoutilitară încărcată cu lemne. Accidentul s-a produs în jurul orei 12.40, pe DN 19F, la intrarea în localitatea Odoreu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.08.2021, 15:57

Foto preview ISU Satu Mare Vezi și

Din primele informații obținute de reporterul Observator Simona Vasiac, se pare că un tânăr de 26 de ani, din județul Maramureș, ar fi intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, care circula din sens opus, condusă de un tânăr de 22 de ani, din Odoreu.

În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane, două dintre ele fiind transportate cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Ar fi vorba de șoferul autoutilitarei și de pasagerul său.

Alte două persoane au refuzat transportul la spital. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Jaguar făcut praf după ce s-a înfipt într-o mașină cu lemne, la Odoreu, în Satu Mare. Două victime au ajuns la spital. VIDEO