Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jale mare în familia şoferului care a provocat tragedia din Ungaria. Tatăl îşi plânge fiul: "Când trebuia să se bucure de copii, l-a luat Dumnezeu" (Video)

Este durere mare în familia lui Petru Zălar, şoferul de 38 de ani care a provocat cumplitul accident din Ungaria. Plecase de duminică în Slovenia ca să aducă în ţară alţi opt români. 

de Redactia Observator

la 23.05.2018 , 15:41

Este durere mare în familia lui Petru Zălar, şoferul de 38 de ani care a provocat cumplitul accident din Ungaria. Plecase de duminică în Slovenia ca să aducă în ţară alţi opt români. 

Ieri, la ora 17.30, pe o şosea în Ungaria, Petru a pierdut controlul volanului din cauza unui live pe care îl făcea pe Facebook, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un camion.

Toţi cei nouă români care se aflau în microbuz au murit.

Articolul continuă după reclamă

În urma lor, au rămas 18 copii orfani. Pentru a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi doi copii. De 6 şi, respectiv, 14 ani. 

Acasă la Petru, în satul Deaj din judeţul Mureş este durere mare. Tatăl bărbatului de 38 de ani nu îşi explică tragedia, mai ales că fiul lui era un şofer experimentat. Spune că a aflat despre accident de pe internet şi că nu l-a contactat nimeni din Ungaria. 

"Plecase de duminică în Slovenia ca să aducă nişte oameni...când trebuia să se bucure de copiii lui, l-a luat Dumnezeu. Nu mai avem cuvinte. Asta ne-a dat Dumnezeu, asta trebuie să ducem înainte. A făcut sute de mii de kilometri...degeaba. Aşa a fost să fie. Nu ştiu ce să mai zic", a declarat pentru Observator părintele îndurerat. 

Potrivit poliției ungare - IPJ Pest, trupurile neînsuflețite ale celor 9 români vor fi transportate la morga din localitatea Cegled, jud. Pest Ungaria, urmând ca în cursul zilei de mâine o parte dintre acestea să fie aduse la Institutul Semmelweiss din Budapesta. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Jale mare în familia şoferului care a provocat tragedia din Ungaria. Tatăl îşi plânge fiul: "Când trebuia să se bucure de copii, l-a luat Dumnezeu" (Video)