Antena Meniu Search
x

Jandarm mort după ce a fost lovit cu pumnul în tâmplă. Cătălin s-a stins după o lună de agonie

Cătălin Geabelea, subofiţer din cadrul Jandarmeriei Argeş, a murit ieri la spital, după ce a stat o lună în comă. În urmă cu o lună, jandarmul a fost lovit extrem de violent, cu pumnul în faţă, de un prieten.

de Redactia Observator

la 08.02.2019, 15:08

Jandarm mort după ce a fost lovit cu pumnul în tâmplă. Cătălin s-a stins după o lună de agonie - Imagine ilustrativă

Cătălin Geabelea, subofiţer din cadrul Jandarmeriei Argeş, a murit ieri la spital, după ce a stat o lună în comă. În urmă cu o lună, jandarmul a fost lovit extrem de violent, cu pumnul în faţă, de un prieten.

Bărbatul, care lucra de 28 de ani în jandarmeria argeşeană, a încetat din viaţă, ieri, la Spitalul Militar Central „Carol Davila” din Bucureşti, după ce o lună a fost în comă.

Plasat în arest la domiciliu, autorul faptei, Sevastian Florin T., va fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, după ce anchetatorii au schimbat încadrarea faptei.

Filmul agresiunii

Tragedia a avut loc în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, când jandarmul a fost adus inconștient la Spitalul Județean de Urgență Pitești de niște prieteni. Aceștia au spus că bărbatul ar fi căzut pe gheață. La scurt timp, subofițerul a fost transferat la Spitalul Militar din București.

Aici, medicii au stabilit că avea traumatism cranio-cerebral, fractură parietală stânga cu deplasare şi hematom subdural, iar prognosticul a fost unul rezervat.

La câteva zile de la eveniment, fratele acestuia a mers la poliție, în Pitești, declarând că are o suspiciune despre modul în care Cătălin ar fi ajuns într-o asemenea stare. După cercetări, s-a dovedit că jandarmul ar fi fost lovit de un bărbat Sevastian Florin T., de 50 de ani.

Agresorul l-a lăsat la pământ pe jandarm, după ce l-a lovit cu pumnul în tâmplă. Pe 17 ianuarie, acesta a fost reținut de poliție pentru 24 de ore. Apoi, instanţa de judecată a hotărât ca individul să fie plasat în arest la domiciliu timp de 30 de zile.

Ieri, scriu jurnaliştii de la universulargesean.ro, jandarmul a încetat din viață. Agresorul va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Jandarm mort după ce a fost lovit cu pumnul în tâmplă. Cătălin s-a stins după o lună de agonie