Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jandarm din Galaţi, anchetat după ce a sedus un băiat de 15 ani

Un jandarm din Galaţi, în vârstă de 41 de ani, este cercetat penal de procurorii militari, după ce a sedus un băiat de 15 ani, iar discuţiile celor doi au fost văzute de unchiul copilului, care a mers la Poliţie.

de Alin Tarnovschi

la 03.10.2019 , 15:08

Un jandarm din Galaţi este cercetat penal după ce a sedus un băiat de 15 ani Un jandarm din Galaţi este cercetat penal după ce a sedus un băiat de 15 ani - Arhivă

Un jandarm din Galaţi, în vârstă de 41 de ani, este cercetat penal de procurorii militari, după ce a sedus un băiat de 15 ani, iar discuţiile celor doi au fost văzute de unchiul copilului, care a mers la Poliţie.

După începerea anchetei, jandarmul şi-a dat demisia din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Galaţi.

Potrivit unor surse, în urmă cu câteva zile, unchiul băiatului de 15 ani a citit conversaţia pe care nepotul lui a purtat-o cu jandarmul din Galaţi şi a rămas şocat.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, bărbatul a mers la Poliţie şi a depus o plângere împotriva jandarmului, iar cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului Militar Iaşi.

Pe acelaşi subiect

Jandarmul cercetat pentru tentativă de act sexual cu un minor era angajat al Jandarmeriei din anul 2003, nu a avut abateri disciplinare şi a trecut toate testările psihologice cu brio.

Fostul militar a crescut într-un centru de plasament, fiind abandonat de părinţi pe când era copil.

Reprezentanţii IJJ Galaţi au explicat că fostul plutonier major a fost testat psihologic ultima dată în luna iulie a acestui an şi a trecut fără probleme.

"Conducerea IJJ Galați afirmă că are toleranță zero față de orice fel de încălcare a legii de către angajații instituției, indiferent de gradul și funcția acestora, și că va sancționa, potrivit legii și regulamentelor militare, orice abatere de la prevederile legale sau de la normele de morală, etică și integritate", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Jandarm din Galaţi, anchetat după ce a sedus un băiat de 15 ani