Antena Meniu Search
x

Video Jocuri virtuale, bowling sau biliard, o alternativă pentru petrecerea timpului la căldură

Prea frig pentru zilele libere. Activităţile în interior sunt opţiunile celor care nu au plecat la munte sau în vacanţe exotice de sărbători. Jocuri virtuale, bowling, biliard sau variante de distracţie în perioada sărbătorilor. Şi locuri libere sunt doar dacă faceţi rezervare cu mult timp înainte.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 27.12.2021, 21:43

Vezi și

Ea este Ana Victoria şi astăzi împlineşte 11 ani. Şi-a strâns cei mai buni patru prieteni şi a decis să îi ducă într-o lume virtuală. Aşa îşi sărbătoreşte ziua. 

Ana Victoria: Mie mi s-a părut ditractiv această idee şi nu prea poţi să faci asta zi de zi, când ai ochelarii e ca şi cum ai fi într-o altă lume, faci diverse activităţi cum a fost acum. Dansam mai multe şi eşti într o altă lume, pur şi simplu. 

Cu ochii pe realitatea virtuală

Cu ochelarii pe ochi, fiecare în lumea lui virtuală, copiii sunt cuceriţi de joc. La căldură. 

Pe acelaşi subiect

Maia: Afară este acum urât şi este un timp excelent să ne jucăm acum jocuri. Aceste jocuri mi se par mai distractive totuşi. afară se îngheaţă, afară e frig şi aici mă pot distra cum vreau eu. 

Preţurile încep de la 100 de lei pentru o oră, dar programările se fac cu mult timp înainte. 

Alexandra Vioiu, reprezentant studio: Te poţi teleporta în alte lumi să fie foarte cald chiar dacă afară sunt grade cu minus. Pentru perioada crăciunul este nevoie să faci o rezervare destul de din timp pentru că e destul de ocupat intervalele sunt limitate. 

Din lumea virtuală, în cea reală: la masa de tenis sau biliard sau chiar pe pista de bowling.  Această familie a ieşit pentru prima dată cu copiii la bowling. 

Tată: Mai avem opţiuni de bowling, biliard, vizită la rude, încercăm aşa, zilele astea, să le combinăm cât se poate, dacă ar fi fost de zăpadă poate am fi mers pe la munte, dar a fost aproape primăvară de Crăciun aşa că am încercat indoor. 

Copil: Eu mă joc bowling, dar nu era mai frumos afară? este iarnă, deci totul este îngheţat.

Paul Novac, manager centru de activităţi-reporter: Lumea a legat Craciunul cu Revelionul. Vor să iasă, vor să se destindă, vor să se simtă bine, vor să iasă din rutina de zi cu zi. Cu gerul ăsta trebuie să găsim activităţi, ne am gândit să ieşim la un ping-pong, biliard, să ne recreem cu pic după Crăciun. 

- Poate o piscină? 

- Ne-am gândit şi la asta, dar am zis să o lăsăm pe mai încolo. Poate din ianuarie. 

Cine nu a găsit loc liber pentru activităţi în oraş a optat pentru jocurile pe calculator sau pe consolă acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Jocuri virtuale, bowling sau biliard, o alternativă pentru petrecerea timpului la căldură