Antena Meniu Search
x

O judecătoare de la Curtea de Apel Constanţa a murit într-un accident de circulaţie

O judecătoare de la Curtea de Apel din Constanţa a murit azi-noapte, după ce a fost implicată într-un accident de circulaţie. Femeia mergea, alături de un poliţist, pe o motocicletă cu trei roţi. Bărbatul a intrat într-o intersecţie fără să acorde prioritate. Vehiculul a fost lovit de două maşini.

de Redactia Observator

la 24.03.2019, 10:44

Vezi și

O judecătoare de la Curtea de Apel din Constanţa a murit azi-noapte, pe patul de spital, după ce a fost implicată într-un grav accident de circulaţie. Femeia mergea, alături de un poliţist, pe o motocicletă cu trei roţi. Bărbatul ar fi intrat într-o intersecţie fără să acorde prioritate, iar vehiculul lor a fost lovit puternic de două maşini.

Zona în care s-a produs accidentul este semnalizată doar cu indicatoare de circulaţie. De care bărbatul care conducea motocicleta cu trei roţi nu a ţinut cont. Cu toate că ar fi trebuit să acorde prioritate, a intrat în intersecţie cu viteză. Două maşini care circulau regulamentar i-au lovit din plin.

Nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire, asfel că a pătruns în intersecţie, moment în care vehiculul pe care îl conduce a fost lovit de două autoturisme, dintre care un taxi.

Impactul a fost atât de puternic încât, după accident, vehiculul cu care mergeau poliţistul şi judecătoarea a luat foc.

Victimele au fost aruncate pe asfalt

Martorii susţin că victimele au fost aruncate pe asfalte şi că femeia nu mai avea casca pe cap, lucru care probabil i-a şi fost fatal.

Femeia a ajuns în comă la spital, cu un traumatism abdominal deschis. A fost intubată şi preluată de echipajul SMURD.

Femeia care a murit era judecătoare la Curtea de Apel din Constanţa. Despre poliţistul cu care plecase la plimbare, presa a scris că şi-ar fi lovit soţia, care l-a reclamat pentru violenţă domestică. Aceasta a cerut şi ordin de restricţie împotriva sa, iar bărbatul este cercetat disciplinar de către superiori.

În accident, bărbatul a suferit un traumatism de coloană lombară şi membru inferior şi a ajuns în stare conştienţă la spital. În accident au fost răniţi şi şoferii celor două autoturisme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O judecătoare de la Curtea de Apel Constanţa a murit într-un accident de circulaţie