Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Intersecţia cu marcaje ca în Caragiale din Timişoara a ajuns vedetă în toată Europa

Drumul spre iad. Aşa îi spun jurnaliştii britanici de la The Sun intersecţiei celebre din Timişoara.

de Redactia Observator

la 19.11.2017 , 22:41

Drumul spre iad. Aşa îi spun jurnaliştii britanici de la The Sun intersecţiei celebre din Timişoara. Nu au mai văzut un asemenea labirint care, în loc să-i ajute pe şoferi, mai mult îi încurcă. Marcajele rutiere complicate au stârnit replici care concurează cu succes umorul lui Caragiale. 

O investiţie de aproximativ cinci milioane de euro, pasajul Jiul din Timişoara a ajuns, însă, subiect de glume din belşug. Jurnaliştii britanici ai publicaţiei The Sun nu îşi pot imagina cum un şofer din România poate conduce printr-un labirint de marcaje. "Încurcătura de linii de pe șosea arată mai mult ca o lucrare abstractă decât ca o ghidare în traficul rutier, lăsând șoferii confuzi și temători că vor provoca un accident."

Dacă la început a apărat ideea, primarul din Timişoara susţine acum că nu are nicio implicare în trasarea marcajelor rutiere controversate din intersecţia care a devenit celebră cel puţin în Europa. "Părerea mea a fost să nu se realizeze şi mi-am exprimat-o la faţa locului (în seara de dinaintea inaugurării, n.r.), înainte de a pleca de pe şantier. Dar un primar nu este nici proiectant şi nici realizator de marcaje rutiere."

Vezi și

Nici bine nu s-au uscat pe şosea, că marcajele rutiere din intersecția timişoreană ar putea dispărea. Edilul le-a cerut specialiştilor să rezolve problema care a aruncat în haos circulaţia rutieră. 

Şi internauţii fac glume pe seama intersecţiei cu bucluc. Într-una dintre pozele postate pe Facebook, marcajele sunt realizate sunt forma unui labirint veritabil.

Poliţia din Timişoara anchetează acum dacă semnele îndrumătoare de pe şosea au fost realizate în conformitate cu standardele din traficul rutier.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Intersecţia cu marcaje ca în Caragiale din Timişoara a ajuns vedetă în toată Europa