Antena Meniu Search
x

Video Klaus Iohannis a anunțat că nu se introduc restricţii noi de Crăciun: "Vă rog să vă conformați dacă nu doriți să ajungeți în spital"

Klaus Iohannis a făcut declarații la Palatul Cotrceni, după şedinţa de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19. ”Nu putem să spunem că lucrurile stau bine. Dragi români, vă rog să vă feriţi de boală, nu-i de joacă!”, a afirmat preşedintele.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.12.2020, 12:41

Klaus Iohannis a anunțat că nu se introduc restricţii noi de Crăciun - Observator
  • Klaus Iohannis a făcut primele declarații de presă după ședința de la Cotroceni cu mai mulți membri ai guvernului Cîțu.
  • Președintelea anunțat că nu se introduc restricții noi de sărbători.

Klaus Iohannis a anunțat că nu vor fi introduse restricţii noi de Crăciun, dar restricţiile în vigoare rămân, în continuare, valabile. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Declarațiile președintelui Klaus Iohannis:

- Pandemia, din păcate, este cu noi, chiar dacă în ultimele zile avem mai puține persoane infectate, nu putem spune că stăm bine.

- Avem multe persoane la ATI și mulți morți. Vă rog să vă feriți de boală.

- Cum va fi de Crăciun, vă pot spune că nu vom introduce restricții noi, însă cele care sunt acum în vigoare rămân în vigoare, vă rog să vă conformați dacă nu doriți să ajungeți în spital

- Campania de vaccinare începe duminică pe 27 decembrie.

- Se începe cu prima tranșă simbolică, iar apoi vor veni alte tranșe.

- Aceste vaccinuri sunt sigure. Și noi și experții recomandăm românilor să se vaccineze.

- În perioada Sărbătorilor, aveți grijă de voi, de cei dragi vouă, respectați restricțiile

- Vă doresc multă sănătate și Crăciun fericit!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis a anunțat că nu se introduc restricţii noi de Crăciun: "Vă rog să vă conformați dacă nu doriți să ajungeți în spital"