Live Video

Klaus Iohannis, vaccinat anti-COVID la Spitalul Militar "Carol Davila"

De Daniel Murărescu.
Publicat: 15.01.2021, 09:30.
Actualizat: 15.01.2021, 10:33

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila".

Preşedintele a primit prima doză de vaccin, la Spitalul Carol Davila

Klaus Iohannis, vaccinat anti-COVID la Spitalul Militar "Carol Davila"

Observator

Observator a transmis live pe Facebook momentul imunizării președintelui României:

"Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc, vă doresc multă sănătate", a declarat șeful statului.

Klaus Iohannis a anunțat că se redeschid școlile

Klaus Iohannis a anunţat, joi după-amiaza, că şcolile se vor redeschide din semestrul doi, însă o decizie finală va fi luată cu o săptămână înainte de termen. Președintele României a prezentat totodată și scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ, menționând că acestea se aplică doar pentru învățământ: toate celelalte măsuri rămân neschimbate.

"Pot să vă comunic că am ajuns în unanimitate la o concluzie extrem de importantă: începând din semestrul 2, adică după vacanţa de o săptămână, deci din 8 februarie, majoritatea şcolilor se vor redeschide. Asta în condiţiile în care panemia evoluează aproximativ la fel cum am avut evoluţiile în ultimele săptămâni", a anunțat Klaus Iohannis.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.