Antena Meniu Search
x

La Cluj a fost inaugurată prima patiserie creştină, la inițiativa clienților. Oamenii au stat la coadă pentru prescuri

La Cluj-Napoca a fost inaugurată prima patiserie creştină. Este un loc în care clienţii pot găsi produse de panificaţie sau patiserie, dar şi prescuri. Clujenii pot savura aici în tihnă şi o cafea sau un ceai, iar toate acestea pot fi îmbinate cu un moment de lectură, într-un spațiu special amenajat. 

de Redactia Observator

la 19.03.2022, 10:13

Vezi și

Noul local a avut succes încă din primele minute în care s-a deschis. Clujenii au stat la coadă pentru a cumpara ceea ce nu gasesc la alte locuri, adică prescură. 

Client: Bunicuța mi-a zis ieri de deschiderea acestui magazin și era fericită că au găsit o variantă care nu are ameliatori. Dacă se face prin varianta veche cum se făcea prescura prin dospire, dospirea cu maia, nu dospirea cu drojdie. Sunt foarte mulți care sunt intoleranți la drojdie din păcate. 

Client: Ceva nou, ceva plăcut, tot ce e nou, e plăcut. Cafeaua bună, prețuri convenabile, chiar convenabile și raport calitate foarte bune. Atmosferă plăcută. O icoană foarte frumoasă, să nu ne facă să uităm de ce suntem aici. 

Ideea a pornit de la solicitările credincioșilor. 

Sorin Câlea, consilier economic: Cam 40.000 de euro am investit aici în amenajarea acestui spațiu. Am vrut să fie un spațiu deschis în care să aibă acces publicul, să stea să servească și o cafea, un ceai. 

Reporter: Ce găsim aici? 

George Puian, manager: Îndeosebi amintesc aici prescurile care sunt o jertfă pe care bunii noștri creștini o duc la sfântul altar. De asemenea, și produse de patiserie care variază de la produse de post în special, mai ales, în perioadă aceasta. 

Localul este situat în apropierea Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » La Cluj a fost inaugurată prima patiserie creştină, la inițiativa clienților. Oamenii au stat la coadă pentru prescuri