Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lacrimi de durere pentru Cristina Hohan, o tânără make-up artist care a murit după o luptă cu o boală grea: 'Adio! Bună prietenă!'

Cristina Hohan, o tânără make-up artist care lucra cu numeroase vedete şi avea un viitor strălucit, şi-a pierdut viaţa după o luptă nedreaptă cu o boală grea.

de Redactia Observator

la 07.11.2017 , 17:41

Cristina Hohan, o tânără make-up artist care lucra cu numeroase vedete şi avea un viitor strălucit, şi-a pierdut viaţa după o luptă nedreaptă cu o boală grea.

"Dedic reusita deplina a celei de-a 18a editii a Soirees de la Mode de aseara Memoriei bunei mele prietene, excelentului make-up artist care a fost CRISTINA HOHAN – plecata dintre noi in dimineata zilei de ieri. Era tanara, talentata pana la artistic, plina de viata cum rar am intalnit, frumoasa intr-un registru aparte, traia o autentica superba poveste de dragoste, de o caldura unica, un spirit intens si cautator, apropiindu-se in ultimele momente ale scurtei ei vieti, in rapida sa agonie, de spiritualitati inalte. Sper ca macar ingerii sa aiba mai multa grija de ea. Merita pe deplin. Sunt trist si tacut pana la lacrimi. Dumnezeu sa o odihneasca. Adio ! buna prietena. :(", a scris celebrul jurnalist de fashion Alin Gălăţescu.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Mesajele de adio au început să curgă fără încetare pe Facebook după ce prietenii Cristinei au aflat teribila veste.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!", a scris Anda Elena.

Cristina Hohan a trăit în Iaşi şi a avut numeroase colaborări datorită talentului său în lumea make-up artiştilor din România. Ea trăia o incredibilă poveste de dragoste, însă o boală cruntă de care aflase cu puţin timp în urmă, i-a adus sfârşitul mult prea devreme.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Lacrimi de durere pentru Cristina Hohan, o tânără make-up artist care a murit după o luptă cu o boală grea: 'Adio! Bună prietenă!'