Antena Meniu Search
x

LACRIMI şi DURERE pentru doi tineri ÎNDRĂGOSTIŢI care au murit împreună într-un groaznic accident - GALERIE FOTO

Doi tineri îndrăgostiţi au murit împreună într-un groaznic accident rutier produs în judeţul Călăraşi. Maşina lor s-a izbit de un tractor şi de un stâlp.

Doi tineri îndrăgostiţi au murit împreună într-un groaznic accident rutier produs în judeţul Călăraşi. Maşina lor s-a izbit de un tractor şi de un stâlp.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, pe DN 31, în comuna Chiselet din judeţul Călăraşi.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Spanţov, aflat la volanul unui autoturism marca Opel, a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea, a lovit un tractor, după care s-a izbit lateral de un stâlp aflat pe marginea drumului.

Maşina celor doi tineri s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului
Pe acelaşi subiect

În urma impactului violent, atât şoferul, cât şi iubita sa care se afla pe scaunul din dreapta-faţă, au murit pe loc.

Vestea morţii celor doi tineri îndrăgostiţi i-a şocat pe toţi cei care îi cunoşteau, iar în scurt timp, zeci de mesaje de adio au fost postate pe Facebook.

"Ne părăsesc oamenii buni si fara pacate, uneori prea devreme! Dumnezeu sa-i ierte", "Dumnezeu sa va ierte suflete frumoase... Păcat de tineretea voastra!", "Dumnezeu să-i odihnească în pace așa lea fost ursit să fie tot împreună", "Dumnezeu sa va ierte! Îmi pare nespus de rau pt voi, ati fost sortiti sa va stingeti impreuna. Din pacate Dumnezeu ia doar persoanele bune si frumoase prea devreme. Condoleante familiilor voastre", sunt câteva dintre mesajele de adio ale prietenilor celor doi tineri care au murit împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » LACRIMI şi DURERE pentru doi tineri ÎNDRĂGOSTIŢI care au murit împreună într-un groaznic accident - GALERIE FOTO