Antena Meniu Search
x

LACRIMI ŞI DURERE pentru o tânără de 24 de ani! Lavinia a murit după o banală răceală - GALERIE FOTO

Lacrimi şi durere pentru Lavinia, o tânără de 24 de ani care a murit după o banală răceală. Zeci de prieteni au scris mesaje emoţionante pe Facebook.

Lacrimi şi durere pentru Lavinia, o tânără de 24 de ani care a murit după o banală răceală. Zeci de prieteni au scris mesaje emoţionante pe Facebook.

Lavinia Taraban era din comuna Cobadin, însă de o vreme locuia în Constanţa. În această dimineaţă, tânăra de 24 de ani a murit după ce părea a fi o simplă banală, potrivit prietenilor săi.

Vestea că Lavinia nu mai este printre noi a căzut ca un trăznet peste sutele de prieteni ai tinerei de pe Facebook.

Aceştia au scris zeci de mesaje emoţionante pe profilul Laviniei.

"Speram sa nu fie adevărat, imi pare nespus de rau draga mea , nici nu imi vine sa cred inca astept sa imi scrii 😭😭😢😢😢😢Dumnezeu sa te ierte suflet frumos , vei ramane mereu in inimile noastre 😔😔Condoleante familiei", a scris Alina.

"Durerea este mare😢am pierdut o prietena cu suflet bun care intra la inima oricui. Nu pot sa cred ca fac asta acum si nu pot sa inteleg de ce Dumnezeu te a ales pe tine si nu a vrut sa te mai lase langa noi...unde sunt planurile de viitor in care spuneai mereu ca vrei si tu un bebe mic asa cum am eu si ca vrei sa ai o familie si sa fii mama 😢😢😢😢mereu vei ramane in inima mea 😢promit ca nu am sa te uit vreodata si ca amintirile cu tine am sa le pastrez in suflet pana nu am sa mai fiu nici eu 😢😯sa ti fie somnul linistit inger frumos,ai adormit pe vecie 😢Dumnezeu sa te ierte,prietena mea draga", a scris şi Beatrice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » LACRIMI ŞI DURERE pentru o tânără de 24 de ani! Lavinia a murit după o banală răceală - GALERIE FOTO