Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto "Lacrimile vor curge mereu pentru tine". Mesajul cutremurător lăsat de tatăl Dianei, după ce a aflat că fata lui a fost sfâșiată de un urs în Munții Bucegi

Diana şi-a găsit sfârşitul pe traseul montan Jepii Mici din Bucegi. Tânăra de 19 ani, a fost sfâșiată de urs chiar sub privirea îngrozită a iubitului ei. Animalul a ieşit dintre copaci şi a prins-o pe fată de picior, fără să aibă șansa să se apere. Tatăl fetei a făcut declarații de-a dreptul cutremurătoare și a numit ziua în care a aflat că și-a pierdut fata ca fata ca fiind cea mai îngrozitoare zi din viața lui. 

de Redactia Observator

la 11.07.2024 , 16:09

Mesajul cutremurător lăsat de tatăl Dianei, după ce a aflat că fata lui a fost sfâșiată de un urs în Munții Bucegi
Mesajul cutremurător lăsat de tatăl Dianei, după ce a aflat că fata lui a fost sfâșiată de un urs în Munții Bucegi

Tragedia s-a produs marţi, în jurul prânzului. Cel care a cerut ajutorul autorităţilor a fost chiar iubitul fetei. Băiatul a sunat la 112 şi a anunţat că pe traseul montan Jepii Mici, un urs s-a năpustit asupra partenerei sale. Salvamontiştii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe băiat în stare de şoc. A fost coborât în siguranţă în staţiunea Buşteni, ulterior fiind preluat de poliţişti. 

Tatăl Dianei, mesaj tulburător

Abia după ce sălbăticiunea a fost ucisă, salvamontiştii au putut recupera trupul fără viaţă al victimei. Zona în care s-a petrecut tragedia este cunoscută ca fiind una în care urşii îşi fac frecvent apariţia. Salvamontiştii spun însă că acest exemplar era extrem de agresiv.

Articolul continuă după reclamă

Tatăl Dianei Maria, tânăra ucisă de urs la Bușteni, a transmis un mesaj de-a dreptul cutremurător. Bărbatul susține că 9 iulie a fost ziua cea mai dureroasă din viața sa, atunci când a aflat că fiica lui a murit, potrivit BZI.ro.

Pe acelaşi subiect

Cu inima sfâșiată, bărbatul a publicat un mesaj de rămas bun prin care a precizat că Diana nu va fi uitată niciodată.

„Cu inimile sfâșiate, anunțăm că în data de 9 iulie am trăit cea mai dureroasă zi din viețile noastre. Draga noastră fiică ne-a părăsit în cel mai tragic mod posibil. Drum lin către cer, iubita noastră… Nu te vom uita niciodată. Lacrimile noastre vor curge mereu pentru tine, iar amintirea ta va rămâne veșnic în inimile noastre”, a transmis tatăl tinerei ucise de urs.

Trupul animalului a fost ridicat de autorităţi. Este o femelă tânără, care avea până în trei ani, fără pui. I se vor face teste pentru se a afla dacă era turbată. Mama Dianei face o dezvăluire şocantă, fata mai scăpase o dată din gherele urusului.

"Era fericită. Mi-a zis că se duce pe munte. Am spus: dacă te duci ai, te rog, grijă la urşi, ai, te rog, grijă la râpe. A mai fost odată cu o prietenă şi a fost fugărită de un urs. Şi acum văd că i-a fost fatal", povesteşte Laura Zaharia, mama tinerei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "Lacrimile vor curge mereu pentru tine". Mesajul cutremurător lăsat de tatăl Dianei, după ce a aflat că fata lui a fost sfâșiată de un urs în Munții Bucegi