Antena Meniu Search
x

Un BMW cu patru tineri a plonjat în Lacul Ghioroc din Arad! Două fete au murit, iar doi pasageri s-au salvat

Un BMW în care se aflau patru tineri a plonjat, duminică seară, în Lacul Ghioroc, din Arad. La fața locului intervin scafandrii, SMURD și descarcerarea.

Un BMW în care se aflau patru tineri din Orțișoara a plonjat, duminică seară, în Lacul Ghioroc, din Arad. Două fete de 24 și 26 de ani au murit în tragedie. Ceilalți doi pasageri au reușit să se salveze.

Actualizare 2: Cele două tinere care au căzut cu mașina în lac au murit la spital. Medicii s-au zbătut, fără succes, timp de 2 ore și jumătate, să le resusciteze.

Actualizare 1: Au apărut primele imagini de la locul accidentului din Arad.

O masina in care se aflau patru tineri a plonjat in Lacul Ghioroc din Arad

Potrivit specialarad.ro, mașina condusă de o tânără a căzut într-o râpă, după care a plonjat în apele lacului de la Ghioroc.

În autoturism se mai afla o prietenă a acesteia și doi băieți, toți dispărând în apele lacului.

Cei doi tineri au reușit să se salveze. Fetele în vârstă de 24 și 26 de ani au fost aduse la suprafață de echipele de salvare, la o jumătate de oră de la producerea incidentului. Au fost duse în grabă la spital, însă, în cele din urmă, eforturile au fost zadarnice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un BMW cu patru tineri a plonjat în Lacul Ghioroc din Arad! Două fete au murit, iar doi pasageri s-au salvat