Antena Meniu Search
x

Video "L-au provocat că au dat cu pietre în poartă". Bărbat de 57 de ani bătut cu cruzime de un tânăr de 18 ani, în Alba

Un bărbat de 57 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu cruzime de un adolescent din comuna Noşlac, judeţul Alba. Agresorul, însoţit de alţi doi tineri, minori, s-ar fi dus la victimă acasă şi l-au atacat. Totul a început de la o discuţie aprinsă, care a avut loc la barul din comună.  

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 07:48

Vezi și

Bărbatul s-ar fi întâlnit cu agresorul şi cei doi prieteni minori ai săi la barul din comună. După mai multe pahare, ar fi avut loc un schimb de replici între ei. Tinerii ar fi aşteptat lăsarea serii pentru a îşi regla conturile cu adultul.

Bătut cu cruzime de un adolescent

Vecini: Ăştia l-au provocat că au dat cu pietre în poartă copii, în loc să-şi vadă de drum. El când a auzit scandal, fiind şi sub influenţa băuturilor alcoolice a ieşit din casă şi aşa se zice că ar fi avut un cuţit sub mânecă. Băiatul i-ar fi dat numai o palmă, a căzut jos, a dat cu capul de beton. Nu era agresiv. Verbal aşa mai zicea el, dar nu era aşa să se bată.  

- Copii, tineretul avea clenciuri aşa cu el. Că el era un băiat mai vesel aşa din fire. Tineretul îşi permitea orice cu el. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă, de vecini. Aceştia au alertat imediat autorităţile. Victima a fost transportată la spital şi a rămas internată, în stare critică.

Vecin: Când am ajuns eu, era o baltă de sânge lângă. L-am ridicat în fund. A ajuns poliția. L-am întrebat: 'Te-a lovit careva?'. Și a zis: 'Da', da aşa încet cum o putut. 

Tânărul de 18 ani a ajuns pe mâna poliţiei şi este cercetat acum pentru vătămare corporală.

Luminiţa Prodan - purtător de cuvânt IPJ Alba: Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii iar ulterior a fost prezentat în faţa magistraţilor fiind dispusă cercetarea sa în stare de arest preventiv.

Ceilalţi doi minori nu au fost implicaţi în altercaţie, dar au fost martori la întreaga scenă şi urmează acum să fie interogaţi pentru a se putea stabili cum s-a întâmplat cu exactitate incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "L-au provocat că au dat cu pietre în poartă". Bărbat de 57 de ani bătut cu cruzime de un tânăr de 18 ani, în Alba