Antena Meniu Search
x

Scandal de proporții pe o stradă din Constanța. Doi minori și doi bărbați s-au luat la bătaie în plină zi. Trei dintrei ei au ajuns la spital

Bătaie în plină zi, pe o stradă din Constanța. Protagoniștii scandalului sunt doi adolescenţi, în vârstă de 15 şi 17 ani, şi doi bărbaţi, de 45 şi 47 de ani. În urma incidentului, cei doi adolescenţi şi bărbatul de 47 de ani au fost transportaţi la spital, băiatul de 15 ani având răni provocate de un cuţit. Polițiștii au deschis o anchetă. 

de Redactia Observator

la 02.04.2023, 13:46

Scandal de proporții pe o stradă din Constanța
Scandal de proporții pe o stradă din Constanța - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat, duminică, faptul că poliţiştii de la Secţia 5 a Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi că doi minori, de 15 ani, respectiv 17 ani, şi doi bărbaţi, de 45 de ani, respectiv 47 de ani, s-au agresat fizic reciproc, pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe fondul unui conflict spontan.

Băiatul de 15 ani a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu un cuțit

”Cei doi minori şi bărbatul de 47 de ani au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, minorul de 15 ani prezentând leziuni traumatice care ar fi putut fi produse cu un corp tăietor-înţepător”, a transmis sursa citată.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violenţe, vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Scandal de proporții pe o stradă din Constanța. Doi minori și doi bărbați s-au luat la bătaie în plină zi. Trei dintrei ei au ajuns la spital