Antena Meniu Search
x

Leontina a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Fata de 16 ani, dată dispărută și căutată de Poliție

Poliţia Capitalei cere sprijin pentru găsirea unei fete de 16 care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Leontina este de negăsit, iar oamenii legii fac apel la persoanele care au văzut-o sau pot oferi detalii.

de Redactia Observator

la 21.02.2023, 12:37

Leontina a plecat de acasă și nu s-a mai întors
Leontina a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru a găsi o fată de 16 ani care a plecat de acasă, din Sectorul 5, marţi dimineaţă, şi nu s-a mai întors, relatează News.ro

Astăzi, 21 februarie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, în cursul acestei dimineţi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 şi nu a mai revenit până în prezent”, a anunţat Poliţia Municipiului Bucureşti.

Fata se numeşte Leontina-Elena D’Andrea Matei, are 16 ani, 1,55 metri înălţime şi 50 de kilograme, faţă rotundă, constituţie atletică, ten alb, păr castaniu, ochi verzi şi o aluniţă sub ochiul drept.

Persoanele care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugate să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Leontina a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Fata de 16 ani, dată dispărută și căutată de Poliție