Antena Meniu Search
x

Video Leul din videoclipul lui Dani Mocanu şi fraţii săi au ajuns în Olanda. Proprietar: "Plâng de o săptămână de când i-am dat"

Leul din videoclipul manelistului Dani Mocanu a ajuns în Olanda împreună cu toţi fraţii lui. A fost salvat de două ONG-uri pentru protecţia animalelor de la un executor judecătoresc din Dâmboviţa, care spune că ...i-a dat pentru că nu mai avea loc suficient să-i îngrijească.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 11:29

Vezi și

Ei sunt cei şapte lei salvaţi dintr-o menajerie din localitatea Picior de Munte, judeţul Dâmboviţa. Îngrămădiţi în cuşti, subnutriţi şi cu răni vechi. Aşa spun reprezentanţii celor două organizaţii nonguvernamentale că au găsit animalele.

A fost nevoie de o armată de oameni, în mare parte medici veterinari, ca felinele să fie tranchilizate rând pe rând, urcate în camioane şi duse în siguranţă la un sanctuar din Olanda.

Anca Tomescu - Animal Society: Este vorba despre trei femele şi patru masculi. A fost o misiune foarte grea, cu foarte multe emoţii. Momentul în care l-am eliberat pe unul dintre lei a fost unic. Curând leii vor ajunge la ei acasă, acolo unde trebuie să fie şi niciodată în proprietatea unei persoane private. 

Leii erau în proprietatea unui executor judecătoresc care avea permis pentru creşterea animalelor sălbatice.

Pe acelaşi subiect

Şapte lei au ajuns în Olanda

Claudiu Duică, proprietar lei: Plâng de o săptămână de când i-am dat. I-am dat fiindcă aveam prea mulţi. Nu mai aveam spaţiu aici. Sper să o ducă mai bine, să le dea mâncare câtă le dădeam eu. Dormeau cu mine în pat, mă jucam cu ei, îi plimbam. Nu ştiu cum se vor simţi singuri aşa.

Leii nu vor fi singuri, ci în habitatul lor natural. Vor sta câteva luni în sanctuar iar mai apoi se întorc acasă, în Africa. Una dintre felinele salvate apare în videoclipul manelistului Dani Mocanu. Felina, ţinută în lesă şi folosită ca animaţie, i-a adus manelistului un dosar penal după ce în imagini se vede că animalul era plin de răni.

Cei şapte lei se vor întâlni în sanctuar cu alte două feline salvate din România. Este vorba despre leii Tavi şi Aurica luaţi de la grădina zoologică din Tecuci, la doi ani de la închiderea acesteia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Leul din videoclipul lui Dani Mocanu şi fraţii săi au ajuns în Olanda. Proprietar: "Plâng de o săptămână de când i-am dat"