Antena Meniu Search
x

Lipsă de reacţie după un accident rutier. Şoferul cu piciorul prins la portieră arătat cu degetul, dar nimeni nu opreşte (Video)

Lipsă bulversantă de reacţie a şoferilor, după un accident rutier, în Braşov. Un autoturism s-a răsturnat în şanţ, însă până la persoana care a filmat imaginile nu a oprit nimeni nici măcar să se uite dacă este cineva în maşină sau dacă are cineva nevoie de ajutor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.07.2019, 15:10

Vezi și

Lipsă bulversantă de reacţie a şoferilor, după un accident rutier, în Prahova, la limita cu judeţul Braşov. Un autoturism s-a răsturnat în şanţ, însă până la persoana care a filmat imaginile nu a oprit nimeni nici măcar să se uite dacă este cineva în maşină sau dacă are cineva nevoie de ajutor, deşi şoferul din maşina răsturnată în şanţ are piciorul prins la portieră.

Totuşi, se pare că şoferul care a filmat imaginile are o vedere de invidiat, pentru că a sesizat imediat piciorul şoferului prins în portiera maşinii, oprind şi alergând pentru a oferi ajutor imediat.

Lipsă de reacţie după un accident rutier, în Prahova

O maşină zace răsturnată pe o parte, într-un şanţ de la marginea drumului, iar unii şoferi par a avea orbul găinilor, ignorând complet situaţia. Nu au nici cel mai mic instinct de a fi atenţi măcar la maşina răsturnată în şanţ, poate există victime care au nevoie imediată de ajutor, poate sunt răniţi.

Şoferul chiar are nevoie de ajutor, dar nimeni nu opreşte, deşi omul este cu un picior ieşit în afara maşinii, prins la portieră. Mai mult decât atât, un pasager aflat într-o maşină arată cu degetul spre piciorul victimei, dar maşina îşi continuă drumul, la fel ca celelalte.

Ionuţ Neagu este numele şoferului care a oprit, bunul samaritean care s-a gândit că poate persoana respectivă nu stă de plăcere într-o maşină răsturnată, cu piciorul prins la portieră. Tânărul a oprit imediat să acorde primul ajutor, ulterior alţi şoferi oprind să ajute.

Ionuţ Neagu: Toată lumea se uita, arăta cu degetul şi mergea mai departe

"Toată lumea se uita, arăta cu degetul şi mergea mai departe. Nu se întreba nimeni dacă trăieşte, nu trăieşte, dacă sunt mai mulţi în maşină, nimic. Era un singur domn în maşină, întins către locul pasagerului, cu piciorul prins în portieră. A zis ca a pierdut controlul volanului, nu ştiu mai multe. Am sunat la 112 şi asta a fost. Ceilalţi au văzut, dar n-au oprit, n-au vrut să oprească. De văzut sigur au văzut, pentru că dacă vă uitaţi pe imagini, vine un Logan, din care iese o mână pe geam şi arată cu degetul spre piciorul omului, prins în portieră. Şi nici n-aveau 130 de la oră, ca să nu poată să oprească. N-au vrut, pur şi simplu, au trecut zeci de maşini. Eu încă sunt stupefiat, pentru că te uiţi, vezi că-i un om acolo, dar mergi mai departe, în condiţiile în care şi dacă săreai din maşină la viteza aia nu păţeai nimic. În minutele alea 2, 3, cât îţi ia să te uiţi, poate chiar îi salvezi viaţa", a declarat Ionuţ Neagu pentru Observator.tv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Lipsă de reacţie după un accident rutier. Şoferul cu piciorul prins la portieră arătat cu degetul, dar nimeni nu opreşte (Video)