Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea: "Îmi pare rău pentru cozile foarte mari"

Liviu Dragnea a declarat, imediat după ieșirea de la urne, că îi pare rău pentru cozile foarte mari din secțiile de votare, atât cele din România, cât și cele din diaspora. Președintele PSD a mai spus că ambasadorii din țările în care s-au produs aceste cozi ar trebui luați la întrebări.

de Redactia Observator

la 26.05.2019, 20:30

Liviu Dragnea a declarat că îi pare rău pentru cozile mari de la secțiile de votare Vezi și

Liviu Dragnea a declarat, imediat după ieșirea de la urne, că îi pare rău pentru cozile foarte mari din secțiile de votare, atât cele din România, cât și cele din Diaspora. Președintele PSD a mai spus că ambasadorii din țările în care s-au produs aceste cozi ar trebui luați la întrebări.

"Îmi pare rău pentru că au fost cozi foarte mari. De ce cred că sunt cozile mari? Am fost la foarte multe votări în viața mea și am văzut de unde sunt întârzieri, de la tabletă, de la două liste, ne place sau nu ne place aceasta este realitatea", a declarat Liviu Dragnea. 

Liderul PSD a dat de înțeles că ambasadorii din țările în care s-au format cozi uriașe ar trebui întrebați de ce nu au încercat să direcționeze alegătorii către toate secțiile de vot deschise.

"Și în diaspora îmi pare rău, dar ar trebui să îi întrebăm pe ambasadorii care au fost numiți. Spania, Italia, Marea Britanie, să-i întrebăm pe ambasadorii de acolo de ce nu au încercat să-i direcționeze în această săptămână, să le spună românilor de acolo unde sunt secțiile de vot. Sunt secții de vot unde nu e nimeni, sunt secții care sunt foarte aglomerate", a mai spus președintele PSD.

Președintele PSD Liviu Dragnea a votat, în jurul orei 19:30, la Liceul Jean Monnet din București. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Liviu Dragnea: "Îmi pare rău pentru cozile foarte mari"