Antena Meniu Search
x

Video Comuna Ciorogârla, de lângă Bucureşti, a intrat în carantină timp de 14 zile

De noaptea trecută a intrat în carantină şi localitatea Ciorogârla, de lângă Bucureşti. Poliţiştii au fost postaţi la intrările în comună şi le-au comunicat vestea tuturor celor care aveau drum în zonă. Decizia a fost luată după ce incidența cazurilor a crescut la aproape 8 la o mie de locuitori.

de Alexandra Duminică

la 14.11.2020, 11:43

Vezi și
  • Comuna Ciorogârla a intrat în carantină pentru 14 zile.
  • Incidența cazurilor a crescut la aproape 8 la o mie de locuitori, în zonă.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

52 dintre cei 6.512 locuitori ai comunei sunt infectaţi cu coronavirus. Adică o incidenţă de aproape 8 cazuri la mia de locuitori. Acesta a fost motivul pentru care cetăţenii de aici se reîntorc la obligațiile pe care le aveau în starea de urgență.

Echipaje de poliţie şi jandarmerie sunt din noaptea de vineri spre sâmbătă la intrările şi ieşirile din localitate pentru a informa toate persoanele care tranzitează sau care locuiesc aici, cu privire la carantina impusă de autorităţi. Toţi cei care nu au domiciliul aici, pot intra în localitate, dar cu motive bine întemeiate.

Localnic: "O întrebare, vă rog frumos!?"

Polițist: "Spuneţi!"

Localnic: "Mâine dimineaţă, eu nu am adeverinţă de la ..."

Polițist: "Declaraţie, completaţi o declaraţie, explicaţi motivul colegilor mei şi va fi de înţeles."

Poliție: "Anunţaţi-vă familia, prietenii cu privire la această măsură, urmând ca în zilele următoare să facem verificări mai amănunţite şi cu privire la documentaţie, da?"

Cele mai multe persoane nu ştiau de carantina impusă de autorităţi, iar poliţiştii au făcut seara trecută o campanie de informare a cetăţenilor.

Anne-Marie Ciolcă, IPJ Ilfov: "Începând de mâine, suntem prezenţi cu efective şi în interiorul localităţilor astfel încât să ne asigurăm că măsurile şi interdicţiile impuse de autorităţi vor fi respectate".

Carantina este valabilă până pe 26 noiembrie.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Comuna Ciorogârla, de lângă Bucureşti, a intrat în carantină timp de 14 zile