Localnicii din comuna Baia au refuzat mita electorală și l-au dat pe mâna Poliției pe cel care încerca să le cumpere voturile

De Cristian Ionescu.
Publicat: 27.09.2020, 20:39.
Actualizat: 27.09.2020, 20:45

Un localnic din comuna Baia a încercat să-și mituiască consătenii să voteze în favoarea unui candidat, însă nu s-a așteptat ca nimeni să nu accepte banii. Mai mult, el a fost reclamat de aceștia la Poliție, autoritățile deschizând un dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de corupere a alegătorilor.

Mită electorală refuzată

Oamenii au refuzat banii oferiți de un consătean, să voteze un anumit candidat

Observator/Foto de Arhivă

"Polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că un cetățean din comuna Baia, județul Tulcea, ar oferi sume de bani unor persoane din localitate, pentru a-i determina să voteze cu un anumit candidat la funcția de primar. La fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști., iar în urma verificărilor, au fost identificate persoanele implicate și s-a stabilit faptul că acestea nu ar fi dat curs solicitării, refuzând primirea sumelor respective", informează polițiștii.

S-a întocmit dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de corupere a alegătorilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.