Antena Meniu Search
x

Locul unde vor să lucreze toţi gorjenii. 5500 de CV-uri în două zile! Uluiţi, reprezentaţii companiei i-au rugat să nu mai depună CV-uri (VIDEO)

Gorjenii au aflat că investitorul japonez Sumitomo va deschide o fabrică de cablaje auto la ei în oraş, aşa că au venit cu noaptea-n cap la sediul unității în speranța că vor reuși să obțină un loc de muncă.

Locul unde vor să lucreze toţi gorjenii. 5500 de CV-uri în două zile! Uluiţi, reprezentaţii companiei i-au rugat să nu mai depună CV-uri (VIDEO)

Gorjenii au aflat că investitorul japonez Sumitomo va deschide o fabrică de cablaje auto la ei în oraş, aşa că au venit cu noaptea-n cap la sediul unității în speranța că vor reuși să obțină un loc de muncă. Din păcate, angajatorul a venit cu doar 500 de formulare care au fost epuizate imediat, iar oamenii au fost nevoiți să le multiplice la un XEROX din apropiere.

Astăzi, reprezentanții fabricii de cablaje au anunțat că în două zile (luni și marți) au primit 5.500 de CV-uri pentru un post de muncitor. Aceștia au spus că începând de astăzi nu mai primesc CV-uri. În primă fază vor fi angajate doar 500 de persoane.

Investitorul are în vedere creşterea ulterioară a numărului de angajaţi la 1500.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Locul unde vor să lucreze toţi gorjenii. 5500 de CV-uri în două zile! Uluiţi, reprezentaţii companiei i-au rugat să nu mai depună CV-uri (VIDEO)