Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Loredana Groza şi Adrian Despot sar în apărarea lui Babasha. Solistul de la Viţa de Vie a numit publicul "un ocean de ipocrizie"

Cel puţin până la această oră, nu avem o reacţie oficială din partea trupei Coldplay şi nici a organizatorilor show-ului despre momentul de seara trecută, când Babasha a fost chemat să cânte pe scenă de solist, apoi a fost huduit de public. Pe contul de Instagram a formaţiei, există un story cu un mesaj simplu, în limba română: Mulţumesc, Bucureşti.

de Redactia Observator

la 13.06.2024 , 13:03

Pe online continuă să curgă reacţiile. Inclusiv ale artiştilor noştri. Spicuim doar două dintre ele. Adrian Despot, de exemplu, a reacţionat pe pagina lui de Facebook.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Solistul trupei Viţa de Vie l-a felicitat pe tânărul chemat pe scenă şi a catalogat reacţia publicului drept, citez, "un ocean de ipocrizie". Iar Loredana vorbeşte şi ea despre integrarea diverselor genuri muzicale într-un concert internațional de prestigiu. "Mi s-a părut o idee foarte curajoasă şi foarte frumoasă pentru că este vorba despre acceptare, despre includere, despre a recunoaşte că fiecare artist, fiecare gen muzical trebuie respectat", a adăugat Loredana Groza. 

Pe acelaşi subiect

Babasha ar urca şi la al doilea concert pe scenă

Chris l-a invitat pe scenă pe Babasha, un tânăr muzician român pe care l-a găsit pe Youtube. Acesta a cântat o piesă lentă, o prelucrare a unei manele, iar publicul s-a împărţit în două tabere: o parte a început să huiduie cu putere momentul, în timp ce o alta a aplaudat. 

Coldplay va mai susține un al doilea concert pe Arena Națională în această seară. De asemenea, un alt fapt de necontestat este că britanicii invită la fiecare concert pe scenă cel puţin un artist local. Gestul în sine a fost unul obişnuit. Rămâne de văzut ce se va întâmpla diseară. Aţi auzit declaraţia de mai devreme a lui Babasha, teoretic el va urca din nou pe scenă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Loredana Groza şi Adrian Despot sar în apărarea lui Babasha. Solistul de la Viţa de Vie a numit publicul "un ocean de ipocrizie"