Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lovitură pentru Adina Ghervase, șoferița care a ucis patru muncitori în Iași. Instanța a respins schimbarea încadrării juridice

Tribunalul Iași a respins cererea de schimbare a încadrării juridice în cazul șoferiței care a ucis 4 muncitori la Iași, din omor calificat în ucidere din culpă. Potrivit avocatului Cuculis, această cerere a venit "ca urmare a unei strategii tardive sau ca pură coincidență dupa ce Vlad Pascu a scăpat de acuzația de omor calificat pe cererea de schimbare a încadrării".

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 10:55

Lovitură pentru Adina Ghervase, șoferița care a ucis patru muncitori în Iași. Instanța a respins schimbarea încadrării juridice

"Șoferița criminală din Iași, Ghervase Adina, care a omorât mai mulți muncitori ai societății Citadin, într-un accident de mașină, a primit o lovitură din partea instanței. Cererea ei de schimbare a încadrării juridice a faptei din omor calificat în ucidere din culpă a fost respinsă de Tribunalul Iași.

De menționat că această cerere vine ca urmare a unei strategii tardive sau ca pură coincidență după ce Vlad Pascu a scăpat de acuzația de omor calificat pe cererea de schimbare a încadrării", a informat Adrian Cuculis, avocatul care reprezintă cele 4 familii ale victimelor.

Circula cu 148 km/h în oraș, în momentul impactului

Articolul continuă după reclamă

Reamintim că accidentul a avut loc în noaptea de 16 spre 17 iunie. Tragedia s-a petrecut pe şoseaua Păcurari din Iași, în jurul orei 01:00. După ce ar fi băut bine, femeia s-a urcat la volan, a pierdut controlul direcției într-o curbă şi a intrat în plin într-o echipă de muncitori care săpau un canal în apropiere. Impactul a fost devastator, întreaga scenă fiind suprinsă de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Pe imagini se vede cum autoturismul, scăpat de sub control, ajunge pe trotuar şi loveşte un gard, după care este proiectată spre şosea, unde îi spulberă, pur şi simplu, pe muncitori. 

Patru oameni au murit pe loc, alţi trei au ajuns în stare gravă la spital. Raportul de expertiză a arătat că șoferița circula cu 148 km/h în oraș, în momentul impactului, iar alcoolemia era 1.13 la mie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Lovitură pentru Adina Ghervase, șoferița care a ucis patru muncitori în Iași. Instanța a respins schimbarea încadrării juridice