Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lovitură pentru Bogdan Ionel, băiatul acuzat că a ucis-o pe frumoasa Petronela într-o pădure din Botoşani. Decizia se aplică din 25 iunie

Bogdan Ionel, adolescentul arestat pentru uciderea frumoasei Petronela Mihalachi, în 25 aprilie, în pădurea de la Pacea, de la marginea oraşului Botoşani, va rămâne în continuare după gratii.

de Redactia Observator

la 13.06.2018 , 13:18

Bogdan Ionel, adolescentul arestat pentru uciderea frumoasei Petronela Mihalachi, în 25 aprilie, în pădurea de la Pacea, de la marginea oraşului Botoşani, va rămâne în continuare după gratii.

Hotărârea prelungirii mandatului de arestare preventivă a fost luată marți de Tribunalul Botoșani, care a dat astfel curs solicitării primite de la Parchet.

Articolul continuă după reclamă

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani în dosarul nr. 458/P/2018. În baza art.236 raportat la art.234 şi art.223 alin.2, art.202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală, prelungeşte arestarea preventivă a inculpatului minor Ionel Bogdan, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prevăzută de art.188, art.189 alin.1 lit.a,h din Codul penal (...), pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 25 iunie 2018 şi până la data de 24 iulie 2018, inclusiv”, se arată în decizia Tribunalului Botoșani.

Bogdan Ionel, care este reprezentat de un avocat din oficiu, poate formula contestație la această decizie în termen de 48 de ore.

Băiatul de 16 ani rămâne, astfel, singurul suspect în comiterea omorului, toate variantele pe care a încercat să le avanseze procurorilor, între care şi implicarea prietenei sale în omor, dovedindu-se că nu au fundament în realitate.

Reamintim că Petronela Mihalachi a fost găsită moartă, în 25 aprilie, în pădurea de lângă Cimitirul Pacea.

Tânăra de 18 ani a fost înjunghiată cu 32 de lovituri de cuţit

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Lovitură pentru Bogdan Ionel, băiatul acuzat că a ucis-o pe frumoasa Petronela într-o pădure din Botoşani. Decizia se aplică din 25 iunie