Antena Meniu Search
x

Lovitură dură pentru autorul triplului asasinat de la Satu Mare. Sora lui Răzvan Rentea i-a cerut 300.000 de lei

Lovitură dură pentru autorul triplului asasinat de la Satu Mare. Sora lui Răzvan Rentea s-a constituit parte civilă în dosarul crimelor şi i-a cerut fratelui său suma de 300.000 de lei drept daune morale.

Lovitură dură pentru autorul triplului asasinat de la Satu Mare. Sora lui Răzvan Rentea s-a constituit parte civilă în dosarul crimelor şi i-a cerut fratelui său suma de 300.000 de lei drept daune morale.

Totul s-a întâmplat la Tribunalul Satu Mare, acolo unde dosarul triplului asasinat a început.

Sora lui Rentea, Cristina, a solicitat, prin intermediul avocatului, să se constituie parte civilă în proces şi a cerut suma de 300.000 de lei drept daune morale.

Răzvan Mircea Rentea a precizat că nu are de unde să plătească această sumă în cazul în care va fi găsit vinovat. Acesta s-a mai plâns că nu își permite niciun avocat, având un apărător din oficiu.

Pe acelaşi subiect

Sora lui Răzvan Rentea i-a cerut 300.000 de lei si s-a constituit parte civila in proces

Declaraţii şocante în dosarul triplei crime de la Satu Mare

Sora lui Răzvan Rentea a fost audiată în dosar şi a declarat că la început nu l-a suspectat pe fratele ei, însă ulterior, când anchetatorii i-au arătat probele, a concluzionat că Răzvan Rentea este singurul care ar fi putut comite sângeroasele crime.

"Nu l-am suspectat nicio clipă. Chiar ne gândeam la tot felul de scenarii cu privire la ce s-a putut întâmpla. Am crezut la un moment dat că ar fi spus în anumite medii că părinții mei ar fi avut sume mari de bani și cineva le-ar fi făcut rău. Eu l-am întrebat pe Răzvan de mai multe ori ce s-a întâmplat, dar ne-a spus că el nu știe. Dar niciodată nu mi-a spus că el ar fi dus-o acasă pe mama. Eu am aflat asta doar după ce a fost reținut. Și multe alte lucruri care m-au șocat", a povestit femeia, potrivit presasm.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Lovitură dură pentru autorul triplului asasinat de la Satu Mare. Sora lui Răzvan Rentea i-a cerut 300.000 de lei