Antena Meniu Search
x

Lucica, studenta dispărută din Călărași, nu a mai fost văzută de cinci luni: 'Dacă o recunoașteți, sunați la 112'

Lucica Dragnea, studenta în vârstă de 25 de ani, dispărută din Călărași, nu a mai fost văzută în viață de aproape cinci luni, iar cei dragi se tem că fata nu mai este în viață.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 02.03.2019, 15:28

Lucica Dragnea, studenta în vârstă de 25 de ani, dispărută din Călărași, nu a mai fost văzută în viață de aproape cinci luni, iar cei dragi se tem că fata nu mai este în viață.

Toate apelurile disperate lansate pe Facebook sau pe alte rețele sociale de prietenii tinerei au fost în zadar.

La fel s-a întâmplat și cu ancheta Poliției. Lucica parcă a intrat în pământ, de aproape cinci luni, atunci când a fost văzută ultima dată în viață de o prietenă, în microbuzul care duce către comuna Jegălia.

Lăsată de mama plecată la muncă în străinătate în grija tatălui vitreg, Lucica Dragnea, în vârstă de 25 de ani, locuia în comuna Jegălia din judeţul Călăraşi.

Pe acelaşi subiect

"Poate încercăm să o găsim pe această fată...e dispărută din septembrie...nimeni nu știe nimic de ea... vă rog frumos distribuiți așa o putem găsi împreună.... În orice colț al Lumii poate mai există... Doamne ajută să o găsim", se arată într-o postare pe Facebook.

Lucica Dragnea, studenta dispărută din Jegălia, este de negăsit de cinci luni

Lucica Dragnea, studenta dispărută din Călărași de cinci luni

Lucica Dragnea a fost văzută pentru ultima dată pe 26 septembrie 2018, în microbuzul care circula între Jegălia și Călărași. O prietenă a studentei a fost cea care a văzut-o pe Lucica.

Fata a povestit, pentru Observator, că Lucica arăta obosită şi se comporta ca şi când ar fi avut probleme.

De atunci, nimeni nu a mai văzut-o, iar tatăl ei vitreg a anunţat dispariţia fetei la Poliţie abia după aproximativ două luni.

Potrivit unor vecini, tânăra ar fi avut o relație cu un cetățean străin în perioada în care a lucrat la o unitate bancară din București, însă apoi s-a întors în comuna Jegălia.

Dacă aveți informații despre studenta dispărută sau o recunoașteți pe stradă, vă rugăm să sunați la numărul unic de urgență 112 și să anunțați acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Lucica, studenta dispărută din Călărași, nu a mai fost văzută de cinci luni: 'Dacă o recunoașteți, sunați la 112'