Antena Meniu Search
x

Tânără din Prahova dispărută de 4 luni, căutată cu disperare de familie: "Măcar un semn"

Georgiana Larisa Sava, o tânără care abia a împlinit 18 ani, din Plopeni este dată dispărută de familie de 4 luni şi nimeni nu are încă vreun semn de la ea. Familia fetei se teme de ce este mai rău şi cere public ajutorul oricui poate da informaţii despre locaţia fetei.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.02.2019, 23:04

Georgiana Larisa Sava a plecat de acasă şi nimeni nu mai ştie nimic de ea de 4 luni

Georgiana Larisa Sava, o tânără care abia a împlinit 18 ani, din Plopeni este dată dispărută de familie de 4 luni şi nimeni nu are încă vreun semn de la ea.

Familia fetei se teme de ce este mai rău şi cere public ajutorul oricui poate da informaţii despre locaţia fetei. Tatăl fetei, Daniel Sava, spune că s-a adresat Poliţiei, însă până în acest moment nu ar exista vreo informaţie în privinţa dispariţiei fetei sale.

Georgiana Larisa Sava a plecat de acasă şi nimeni nu mai ştie nimic de ea de 4 luni

Tânăra ar fi dispărut de acasă pe 25 octombrie 2018, la puţin timp după ce a împlinit 18 ani şi cu doar 3 zile înainte de întoarcerea părinţilor săi din Germania, unde se aflau la muncă.

Tatăl fetei, Daniel Sava, precizează că nu ştie de ce a plecat sau a dispărut fiica sa de acasă şi nici nu a avut loc vreun eveniment care s-o facă pe fiica sa să plece de acasă.

Mai mult, el a precizat, pentru observator.tv, că are bănuieli în privinţa faptului că două persoane din anturajul fetei ar şti unde se află, dar refuză să-i spună unde este fiica sa. 

Georgiana Larisa Sava, căutată şi de Poliţie

Polițiștii din Prahova au anunţat la momentul dispariţiei că o caută şi ei pe tânăra de 18 de ani, din Plopeni, dar au menţionat că a plecat voluntar de la domiciliu, iar fata este majoră, deci decizia de a reveni sau nu la domiciliu îi aparţine în totalitate.

Mai mult, surse din Poliţie precizează pentru Observator.tv că tânăra ar fi transmis că nu doreşte să revină la domiciliu şi nici să comunice rudelor unde se află.

De cealaltă parte, tatăl fetei susţine că nu ştia că fata doreşte să nu se întoarcă acasă şi va insista pe lângă anchetatori să obţină un răspuns clar în această privinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tânără din Prahova dispărută de 4 luni, căutată cu disperare de familie: "Măcar un semn"