Antena Meniu Search
x

Video Lucrări de sute de mii de euro, expuse la Bucureşti. Cel mai mare târg de artă contemporană din Europa de Est e deschis până pe 28 mai

10 zile de artă şi socializare. De asta se vor putea bucura cei care ajung în următoarea perioadă la cel mai mare târg de artă contemporană din Europa de Est care se desfăşoară în Bucureşti. Românii vor putea admira, dar şi cumpăra capodopere care pornesc de la 50 de lei şi ajung să coste sute de mii de euro. 

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 20:28

Vezi și

Realitatea augumentată este domeniul care a atras toate privirile în prima zi a târgului de artă contemporană. 

Demetra Arapu, director MOBU: Suntem aici timp de 10 zile pentru a vă întâmpina, pentru a vă ghida, pentru a vă povesti. Mai mult decât atât am pregătit şi un program complex de evenimente conexe cu arta contemporană, vorbim despre workshopuri atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, conferinţe, avem invitaţi speciali şi importanţi din domeniu. 

Operele pe care pasionaţii le vor admira

Andreea Gherasim, reporter Observator: Una dintre cele mai valoroase expoziţii din cadrul târgului este cea a lui Daniel Spoerri. Regăsim aici 120 de lucrări care valorează nu mai puţin de 2 milioane de euro. 

Pe acelaşi subiect

"O clipă pentru eternitate" este intitulată expoziţia artistului de origine româna în vârstă de 90 de ani care se expune în marile galerii ale lumii.

Andreea Gherasim, reporter Observator: O altă expoziţie atipică este cea în care lucrările sunt prezentate într-un avion privat care a fost construit în anii 80' pentru un preşedinte african prieten cu Nicolae Ceauşescu.

Alex Manea, artist: Avem foto, avem video, avem pictură, avem instalaţii, avem de toate, avem desen foto realist, colega mea Diana lucreaza live.

Târgul de Artă Contemporană organizat în Bucureşti reuneşte peste 70 de artişti din toată lumea şi este deschis până pe 28 mai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Lucrări de sute de mii de euro, expuse la Bucureşti. Cel mai mare târg de artă contemporană din Europa de Est e deschis până pe 28 mai